Kristijan Golubović saslušan u policiji: Bivša supruga ga optužila za nasilje! (FOTO)

10.11.2021

21:42

0

Autor: 24sedam

Kristijan Golubović odazvao se pozvu policije večeras oko 19 časova u policijskoj upravi Beograd

Kristijan Golubović saslušan u policiji: Bivša supruga ga optužila za nasilje! (FOTO)
Copyright Kristijan Golubović dolazi u tužilaštvo ATA Images/Antonio Ahel

Kristijana Golubovića je bivša supruga, Ivana Veljović, prijavila u Kraljevu za nasilje u porodici.

Njemu je izrečena hitna mera zabrane prilaska i komunikacije, preneli su mediji.

Po izlasku iz policije oglasio se i Golubović, koji je za TV Pink izjavio glavni problem ispao zbog novca, a nasilja nikakvog nije bilo.

- Tražio sam joj delić mog novca, pedeseti delić mog novca koji sam zaradio u Zadruzi, koji je automatski dizala - kako Pink uplati, ona u roku od sat vremena je isisavala sav novac do dinara! Kada sam joj tražio za sina Lazara... Ja imam sina i ćerku, Veru sam obezbedio i nju sa stanom u Kraljevu, ekstra, sve luksuzno i novo! Rekao sam joj: "Daj mi samo 15.000 evra od svega i zaboravljamo sve, nikada ti se više neću obratiti za novac, još ću Veri mesečno uvek davati", ona mi je rekla:"Ako mi još jednom tražiš novac, tužiću te za uznemiravanje"! Eto, to je prava istina, istakao je Kristijan.

Podsećamo, njegovo ime se pominjalo i u sklopu istrage protiv klana Veljka Belivuka

Povod za to je bila fotografija na kojoj su snimljeni Belivuk i Kristijan na fudbalskom terenu stadiona FK Partizan u Beogradu. Sa njima u društvu nalazi se još jedan mladić.

Golubović se pre više godina slikao sa Veljom Nevoljom na stadionu Foto:; Privatna arhiva
 

 

Spekulisalo se da bi Kristijan mogao da bude saslušan zbog svog prijateljstva sa Belivukom, a ispituje se i da li je možda dilovao drogu sa njim. Njihovo poznanstvo datira odavno, a slika sa stadiona nastala je pre desetak godina. Ne treba zaboraviti da je Golubović bio uhapšen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010, kada je on uhapšen ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu.

Policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola, kao i jedan pištolj. Pred sudom, Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. U međuvremenu je izdržao kaznu od osam godina zatvora, a 16. aprila prošle godine izašao je sa robije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike