Na putu do škole poginule na licu mesta: Dve smrti povezala jeziva igra sudbine!

10.11.2021

19:00

0

Učiteljice su tragično izgubile živote u dve teške saobraćajne nesreće

Na putu do škole poginule na licu mesta: Dve smrti povezala jeziva igra sudbine!
sudar - Copyright Foto: Printskrin facebook , Profimedia

Komemorativni skup posvećen tragično nastradaloj učiteljici Tijani B. (36), koja je u nedelju poginula u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu, održan je danas u prostorijama Osnovne škole "Ivo Lola Ribar" u Novom Sadu.

Njen automobil udario je "mercedes" u kom se nalazio P. K. (21), koji je bio pozitivan na kokain. Nakon nesreće, on je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine jer je zadobio teže povrede.

Od siline udarca učiteljica je poginula na licu mesta, a njen automobil "reno klio" se prevrnuo i završio pored puta. Mladić se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Tijanina porodica i kolege su u neverici zbog nesreće koja je zadesila učiteljicu, a od nje su se putem društvenih mreža oprostili mnogobrojni prijatelji i roditelji dece kojoj je predavala.

Foto: Facebook
 

"Poslednji pozdrav našoj uvek nasmejanoj i dobroj učiteljici. Pamtićemo te uvek i spominjati te, živećeš uvek u našim uspomenama.’’ ’’Saučešće porodici,Tijana je bila našem starijem sinu učiteljica, a on njena prva generacija. Kada je on pošao u peti razred, mlađi sin je krenuo kod nje, i evo, ni dva meseca nije prošlo, šta reći deci? Ostaće lepe uspomene, bila je odličan pedagog, puna entuzijazma, uvek vedra i nasmejana, deca su je baš, baš volela", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Strašna smrt

Tragična sudbina zadesila je pre pet godina i učiteljicu Andreu Š., koja je poginula na putu između Srbobrana i Siriga, nadomak Novog Sada, kada ju je njen suprug vozio na posao.

Nesreća se dogodila u blizini salaša Kurjački, kada je njen suprug Zolt Š. automobilom "ford fokus" sleteo sa puta, isprevrtao se i upao u kanal dubok tri metra.

Andrea je ispala iz automobila i poginula na licu mesta, a njen suprug je nekoliko dana bio u jedinici intenzivne nege i, uprkos naporima lekara, preminuo je. Ovaj mladi bračni par iza sebe je ostavio sina, koji je tada imao godinu i po.

Crna tačka

Mesto na kome su poginuli Andrea i njen suprug poznato je kao crna tačka.

Na tom mestu su veoma česte saobraćajne nesreće zbog slabe vidljivosti i zemlje po asfaltu koju raznose poljoprivredne mašine sa okolnih ratarskih puteva koji se ukrštaju baš na toj deonici.

Vest o Andreinoj pogibiji šokirala je njene kolege iz škole "Jozef Atila", u kojoj je radila kao učiteljica u dnevnom boravku sa decom na mađarskom jeziku. Njene kolege su imale samo reči hvale za nju, a deca su je obožavala.

Ovaj mladi bračni bar se venčao 2014. godine, i za njih su porodica, prijatelji i komšije imale samo reči hvale.

- Žolt je bio jako dobar momak, vredan i pošten, a Andrea divna majka, pravi anđeo - ispričale su tada njihove komšije za beogradske medije.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike