Skupljena pomoć za sahranu stradale Srpkinje: Brat skrhan - Tina je bila divna osoba

08.11.2021

11:46

0

Autor: 24sedam

Iako je bilo potrebno da se prikupi 7.000 dolara, porodica Tintor skupila je 90.000 dolara

Skupljena pomoć za sahranu stradale Srpkinje: Brat skrhan - Tina je bila divna osoba
las vegas1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Rick Scuteri/Facebook

Porodica Tine Tintor, Srpkinje koja je 2. novembra stradala u saobraćajnoj nesreći u Las Vegasu krivicom igrača američkog fudbala, otvorila je nalog za prikupljanje novca za njenu sahranu na sajtu GoFundMe. Iako je bilo potrebno da se prikupi 7.000 dolara, porodica Tintor skupila je 90.000 dolara, zahvaljujući donacijama više od 2.300 posetilaca ovog sajta.

printscreen
 

 

- Naši životi zauvek su promenjeni 2. novembra 2021. godine kada je Tina otišla zajedno sa Maksom. Oni koji su poznavali Tinu znaju da je ona divna duša koja je svakoga volela i stavljala ispred sebe - napisao je Đorđe, brat stradale Tine koji upravlja ovim nalogom u ime porodice.

Tanjug/AP Photo/Rick Scuteri
 

- Tina je bila rame za plakanje, sagovornik koji će uvek da vas sasluša i ona koja bi se prijateljski nasmešila kada biste ispričali loš vic. Svim srcem se zahvaljujemo što se sećate Tine i istinski cenimo vašu podršku - dodao je neutešni Đorđe.

Za smrt Tine Tintor odgovoran je Henri Rags treći, igrač NFL franšize Las Vegas "Rejders". Vraćao se sa žurke vozivši sa količinom alkohola u krvi koja je dvostruko veća u odnosu na onu koja je dozvoljena po zakonu države Nevade. Rags je udario automobil Srpkinje brzinom od skoro 250 kilometara na čas što je izazvalo požar iz kojeg ona i njen pas Maks nisu uspeli da se izvuku. Trenutno je na slobodi zato što su "Rejdersi" isplatili kauciju u vrednosti od 150.000 dolara, a Ragsu preti zatvorska kazna od 46 godina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike