Džonić napravio kobnu grešku: Otkriveno zašto nije prepoznao braću Jojke!

04.11.2021

21:17

0

Goran Džonić osumnjičen za ubistvo Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije na prepoznavanju K. M. i K. M, braće koju je označio kao saučesnik napravio je previd koji ga dodatno tereti

Džonić napravio kobnu grešku: Otkriveno zašto nije prepoznao braću Jojke!
Facebook MUP

Goran Džonić je na prepoznavanju braće Jojke napravio grešku jer je za jednog od njih mislio da je ćelavi momak čija se slika vrtela u vestima uz tekst da su su braća uhapšena.

Zapravo to je bila fotografija bivšeg policajca koji se kod njih slučajno zatekao i koji je pušten istog dana.

Goran Džonić osumnjičen za ubistvo Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije na prepoznavanju K. M. i K. M, braće koju je označio kao saučesnik napravio je previd koji ga dodatno tereti.

- Nastavio je da tvrdi da je izvršilac ubistva jedan od braće Jojki, ali je u prethodnim iskazima govorio da je krupan i ćelav. Međutim, na prepoznavanju prst je uperio u drugog brata i to onog sa kosom. Za drugog brata je kazao da je on mnogo lepši i da sto posto nije među petoricom koji su mu predočeni. Međutim, drugi brat je bio u toj grupi - navode sagovornici Novosti.

Kako se saznaje, njegove tvrdnje o krupnom ćelavom Jojki zasnovane su na medijskim izveštajima.

- Mediji su greškom prilikom izveštaja o hapšenju objavili fotografije M. M. koji jeste bio priveden kad i braća ali je odmah pušten. On je drugog brata opisivao na osnovu njegovog izgleda - kaže sagovornik.

Prepoznavanje jednog od Jojki izvor objašnjava time što ga je Džonić verovatno video u selu.

- Oni žive u Moravcu, ali koliko ih dobro zna, svedoči to što nije prepoznao drugog brata - navodi sagovornik.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti