Tegla puna heroina u žbunu: U više akcija u Kruševcu otkrivena droga

30.10.2021

09:07

0

Policija zaplenila 922 grama heroina, 1,2 kilograma marihuane, 16 grama kokaina i 35 različitih tableta droge

Tegla puna heroina u žbunu: U više akcija u Kruševcu otkrivena droga
Copyright Foto: MUP

Više osoba uhapšeno je u Kruševcu, a policija je u nekoliko odvojenih akcija, uspela da zapleni 922 grama heroina, neutvrđenu količinu opojne droge zapakovane u staklenu i plastičnu ambalažu, oko 1,2 kilograma marihuane, oko 16 grama kokaina, 35 različitih tableta opojne droge i jednu vagicu za precizno merenje.

Policija je u predgrađu Kruševca Bivoljski ključ zatekla automobil „reno tvingo“ u kom su bili A.A. (42), koji je pocepao kesicu sa heroinom kad je uočio policiju, kao i J. M. (38) koji je pokušao da beži. U blizini mesta gde su zaustavljeni, policija je u našla u žbunu plastičnu teglu sa 922 grama heroina, za koju se sumnja da su je tu sakrili.

Zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, njima je određen dvodnevni pritvor posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više tužilaštvo u Kruševcu.

U drugoj akciji, policija je pretresom stana šezdesetjednogodišnjeg Kruševljanina, u kući našla 182 grama marihuane, a u njegovoj vikendici na selu još 1.013 grama ove droge. Zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i rasturao drogu, protiv njega će biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu.

Policija je u trećoj akciji pretresom stana tridesetdevetogodišnjaka iz Kruševca, našla i zaplenila oko 16 grama kokaina, 15 komada različitih tableta opojne droge i jednu vagicu za precizno merenje. Zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet drogu, protiv njega će biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu.

Policija je takođe u jednoj od akcija pretresom stana šezdesetogodišnje Kruševljanke našla 20 komada različitih tableta droge. Zbog sumnje da je neovlašćeno držalah drogu, protiv nje će biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike