Da li je Lepu marama udavila ili joj pokidala vratne pršljenove: Strašna smrt za mašinom u fabrici

29.10.2021

10:04

0

Autor: 24sedam

Lepa je htela da počisti oko mašine i kada se sagnula, zupčanik od sortirke uhvatio je tkaninu

Da li je Lepu marama udavila ili joj pokidala vratne pršljenove: Strašna smrt za mašinom u fabrici
Facebook/Lepa Kekic Paklovic

Bizarna smrt Lepe Kekić Paklović (52) iz Bešenova kod Sremske Mitrovice, koja je stadala na radnom mestu, kad je zupčanik radne mašine uhvatio ešarpu umotanu oko njenog vrata, što je izazvalo momentalno davljenje, duboko je potresla nejne koelge i rodbinu

- Nesreća se dogodila za vreme pauze. Lepa je htela da počisti oko mašine i kada se sagnula, zupčanik od sortirke je uhvatio lepršavu ešarpu koju je imala oko vrata. Mi ne znamo tačan uzrok smrti, da li je ta marama nju udavila, ili, kako je cimnula da li su joj pukli vratni pršljenovi, još ništa nismo čuli - jedva govori, za "Novosti", Mišo Deurić, vlasnik pogona u kom se desila tragedija.

Deurić ističe da se ovako nešto dogodilo prvi put otkako imaju fabriku.

Lepe reči za nju imaju i u Bešenovu.

- Ona se u naše selo udala iz Velikih Radinaca, ima dve ćerke koje studiraju. Naša Lepa je bila žena za primer. O celoj njihovoj porodici možete čuti samo pohvale. Veliki gubitak - priča Petar P., jedan od meštana, koji kaže da dosta meštana Bešenova radi u tom pogonu, pa se vest o tragediji brzo proširila po selu.

Policija je o nesreći obavestila nadležno tužilaštvo, a o svemu je upoznato i Ministarstvo za rad.

Posle nesreće, telo žene poslato je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad, gde će se utvrditi tačan uzrok smrti. Datum sahrane biće naknadno određen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti