Rođak prijavio oca koji je silovao ćerku na groblju: Pozvao policiju čim je video poruke!

27.10.2021

11:40

0

Autor: J.J.

Rođak prijavio oca koji je silovao ćerku na groblju: Pozvao policiju čim je video poruke!
Copyright Printscreen/ Youtube SAT

Slučaj oca K. S. (49) osumnjičenog za obljubu nad 12-godišnjom ćerkom u selu kod Petrovca na Mlavi, koji je jutros uznemirio javnost, policiji je 15. oktobra prijavio njegov rođak.

- Slučaj je prijavljen policiji 15. oktobra. Prijavio ga je rođak koji je video komunikaciju osumnjičenog na Fejsbuku. Policija je vršila proveru u predistražnom postupku i prijavila slučaj Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu 25. oktobra - rekli su iz tog tužilaštva, piše Telegraf.rs.

Kako su kazali, otac je priveden juče, a saslušanje svedoka tek predstoji.

Iako se u medijima pojavila informacija da je reč o usvojenoj devojčici, iz ove ustanove negirali su tu informaciju. U porodici ima još dece, a ona odrastaju odvojena od majke, jer su posle razvoda ostala sa ocem.

Prema informacijama do kojih su došli mediji, Centar za socijalni rad je uključen u slučaj i dete je smešteno u hraniteljsku porodicu.

Kako je potvrđeno, krivično delo izjednačeno s obljubom ponovilo se nekoliko puta tokom tri meseca, od čega jednom na seoskom groblju i ostalo u porodičnoj kući.

Prema rečima izvora "Kurira", osumnjičeni je i ranije uznemiravao devojke i devojčice na društvenim mrežama.

- Na Fejsbuku je prijatelj sa oko 1.000 mladih devojaka. Nekima od njih je komentarisao slike i slao eksplicitne poruke. Inspektori su bili šokirani kada su proverili njegove društvene mreže - kaže izvor.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike