Masakr na Svetu Petku misterija 14 godina: U stanu izrešetana cela porodica iz Žarkova!

27.10.2021

18:45

0

Autor: J.J.

Na žrtve je pucano iz "škorpiona" i ispaljeno je 56 metaka, a sumnja se da je Zoran ubijen zbog navodnog reketa koji su mu tražili

Masakr na Svetu Petku misterija 14 godina: U stanu izrešetana cela porodica iz Žarkova!
porodica Obradović - Copyright 24sedam/Goran Sivački Profimedia Youtube Printscreen/Rudar 7

Brutalno ubistvo porodice Obradović u beogradskom naselju Žarkovo, dogodilo se na Svetu Petku, 27. oktobra pre četrnaest godina, a ovaj zločin još uvek nije rasvetljen! Obradovići i devojka njihovog sina Maja Gostić ubijeni su u zgradi u Spasenovićevoj ulici.

Prema zvaničnoj verziji događaja, kako su pisali mediji, ubica je ušao u zgradu i pozvonio na vrata Obradovića. Kada je Dragica otvorila, ispalio je nekoliko metaka i ubio je. U dnevnoj sobi je usmrtio Zorana, inače građevinskog preduzimača, a nako toga je pucao u Željka i Maju i potom pobegao.

Porodica ubijene devojke je u izjavama za medije navodila da ne znaju razlog zbog kog je njihova ćerka ubijena. Na žrtve je pucano iz "škorpiona" i ispaljeno je 56 metaka, a sumnja se da je Zoran ubijen zbog navodnog reketa koji su mu tražili.

Pixabay/Printscreen/Youtube/Facebook
 

Tela porodice Obradović i Maje Gostić pronašao je komšija, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju. Kako je tada ispričao, video je da su vrata od stana bila otvorena i kada je provirio ugledao je jeziv prizor. Posvedočio je da je Dragičino telo bilo u lokvi krvi, Željko je ležao na podu, dok je telo njegove devojke bilo na sofi, a Zoran je pronađen izrešetan u sobi.

Ne gube nadu

Porodica Maje Gostić ne gubi nadu da će policija rasvetliti ovaj zločin. Kako su tada ispričali za medije, kada policija reši neki slučaj koji je davno zaboravljen, probudi im se nada da će se i ovaj razrešiti.

-Ne gubimo nadu da će se otkriti ko je pre deceniju zavio porodicu u crno, ali ne bih volela da prođem kao majka Jelene Marjanović, da umrem i ne saznam zašto nam neko ubi ćerku. Ne prođe ni dan da ne pomislim ko i zašto ju je ubio. Iskrena da budem, čini mi se da su u policiji zaboravili na ovo ubistvo, ali nada mi se budi kada čujem da su rešili neka stara ubistva. Zato verujem da tamo ima policajaca kojima je stalo da otkriju ubicu ili ubice - kazala je jednom prilikom Majina majka Tanja Gostić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike