Poznato na šta je razbojnik sa Zvezdare potrošio novac kada je opljačao deku: Uzeo mu 245.000 dinara od kredita!

21.10.2021

11:36

0

Autor: J.Jovanović

U daljem toku dokaznog postupka tužilaštvo će ispitati oštećenog B.S. (64), eventualne svedoke, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, po potrebi naložiti veštačenja i izvesti druge dokaze, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju

Poznato na šta je razbojnik sa Zvezdare potrošio novac kada je opljačao deku: Uzeo mu 245.000 dinara od kredita!
Screenshot (4) - Copyright Foto: Facebook/Printscreen

Dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio je zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom B.M. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Razbojništvo iz člana 206. Krivičnog zakonika.

Naime, povodom događaja od 19. oktobra kada je osumnjičeni B.M. (36) oko 14 sati u ulici Petra Kolendića, ne teritoriji GO Zvezdara, oštećenog B.S. (64) oborio na zemlju, pa upotrebom sile, iz džepa njegove jakne uzeo novac u iznosu od 245.000,00 dinara i pobegao sa lica mesta, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijska uprava za grad Beograd, PS Zvezdara prikupili su dokaze iz kojih proizilazi osnov sumnje da se u radnjama osumnjičenog B.M. (36) stiču svi bitni elementi krivičnog dela Razbojništvo iz člana 206. Krivičnog zakonika.

 

 

Osumnjičeni B.M. (36) je deo oduzetog novca potrošio na kocku, heroin i garderobu, a zatim je od preostalog dela novca kupio 1.200 evra.

Navedena opojna droga heroin, kao i novac u iznosu od 1.200 evra su pronađeni i oduzeti od osumnjičenog uz potvrdu o privremeno oduzetim predmetima.

Osumnjičeni B.M. (36) biće saslušan sutra godine pred postupajućim zamenikom javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, nakon čega će u zavisnosti od njegove odbrane, kao i od činjenice da li je osumnjičeni ranije osuđivano lice, biti doneta odluka o predlaganju pritvora i osnova za predlaganje istog.

U daljem toku dokaznog postupka tužilaštvo će ispitati oštećenog B.S. (64), eventualne svedoke, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, po potrebi naložiti veštačenja i izvesti druge dokaze, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike