"Obilazio sam detelinu, ovde se ubio": Meštanin Prigrevice otkrio šta je zatekao na njivi nakon užasne tragedije! (FOTO)

20.10.2021

16:34

0

Autor: J.Jovanović

Mladići su poreklom iz izbegličkih porodica koje su devedesetih stigle iz Like u Prigrevicu

"Obilazio sam detelinu, ovde se ubio": Meštanin Prigrevice otkrio šta je zatekao na njivi nakon užasne tragedije! (FOTO)
prigrevica ubistvo (6) - Copyright Tanjug/Siniša Kopunović

Meštani sela Prigrevice kod Apatina kažu da ništa nije ukazivalo na to da se može dogoditi tragedija u kojoj su juče stradala dva mladića.

Hicima iz pištolja, S. Z. (26) iz Prigrevice je juče oko 16 časova, usmrtio nekoliko godina starijeg N. D. (34), a potom je na atarskom putu stotinak metara od sela, aktivirao ručnu bombu i tako sebi oduzeo život.

Ova tragedija šokirala je meštane, budući da kažu da su momci bili dobri ljudi i da u njihovom odnosu ništa nije slutilo ka ovakvom epilogu.

Jedan od komšija priča da je S.Z. bio povučen dečko, da se tu rodio i odrastao i radio u pivari. Kako kaže, kada je otišao da obiđe njivu zatekao je automobil.

- Došao sam da obiđem detelinu na svojoj njivi, i tu do moje njive vidim njegov auto, tad sam shvatio da se ovde ubio - objasnio je komšija.

Kaže i da drugog mladića nije poznavao i da ne zna dali su njih dvojica imali bilo kakvih nesuglasica.

Podsetimo, mladići su poreklom iz izbegličkih porodica koje su devedesetih stigle iz Like u Prigrevicu.

Pre nekoliko dana na zidu kuće ubijenog Nikole osvanuo je grafit sa natpisom „vrati 10 posto”, što će biti predmet dalje policijske istrage u otkrivanju motiva ovog tragičnog događaja.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike