Druga bomba u Apatinu u dva dana: Ovog puta je meta bila kuća vulkanizera

07.10.2021

12:27

0

Autor: A. S.

Da li ova dva napada imaju međusobne veze i ko su počinioci, utvrdiće istraga koja je započeta odmah jutros, nakon obavljenog policijskog uviđaja

Druga bomba u Apatinu u dva dana: Ovog puta je meta bila kuća vulkanizera
Copyright Profimedia

Novi napad bombom dogodio se noćas u Apatinu, samo dva dana kasnije od prethodnog.

Ovog puta meta je bila kuća prigrevačkog vulkanizera Bogoljuba Nikolića u Železničkoj ulici, u sklopu koje je i prodavnica auto-delova, servis i vulkanizerska radnja.

Srećom, nije bilo stradalih, a bomba bačena sa ulice i udarila je u prozor prodavnice koja se nalazi u prizemlju kuće. Roletne, okvir i staklo su potpuno uništeni, prenosi Kurir.

- Čuo sam da je puklo, ali sam pomislio da je vetar nešto srušio ili da je promaja zalupila neki od prozora. Nastavio sam da spavam i tek jutros sam video šta se zapravo desilo. Ne znam zašto bi mi neko ovo uradio, radim po cele dane, gledam da budem pošten prema svakom i nikom se ne zamerim - rekao je Nikolić i dodaje da mu se, za dvadesetak godina koliko ima radionicu, nikada ništa ni slično nije dogodilo, te da do sada nije imao pretnji ili ucena.

Podsetimo, ovo je u samo dva dana već drugi napad na preduzetnike u ovoj opštini. Prethodni se dogodio u Svilojevu, gde je bomba bačena u dvorište poznatih svilojevačkih mlekara, porodice Preradović.

Da li ova dva napada imaju međusobne veze i ko su počinioci, utvrdiće istraga koja je započeta odmah jutros, nakon obavljenog policijskog uviđaja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike