"Sad sam ja završio, pa vi zovite policiju": Ovo je unuk koji je sekirom presudio babi!

14.10.2021

11:30

0

Autor: J.J.

"Sad sam ja završio, pa vi zovite policiju": Ovo je unuk koji je sekirom presudio babi!
ubio babu veljko-face - Copyright Printscreen/Facebook

 Veljko N. (18) uhapšen je juče zbog sumnje da je u porodičnoj kući, u selu Godačica kod Kraljeva, sekirom ubio svoju babu Veru N. (67), kojoj je, navodno, prema rečima rođaka, često pretio.

Rođak porodice priča da je Veljko N. psihički nestabilan odmalena i da se nikada nije lečio.

- Često je pretio babi da će je ubiti i da ne može da je podnese. Bio je čudan odmalena, izbegavao je ljude, i njegovo ponašanje nije bilo kako treba. Trebalo je da se leči, ali porodica to nikad nije odobravala - objašnjava rođak, i dodaje:

- Nesrećna žena je pre nekoliko meseci bila u bolnici i jedva se izvukla, a nakon toga se vratila kući. Tada su verovatno opet počeli problemi između njih.

Opisao je i jezivu scenu nakon što je unuk presudio babi.

- Baka je vikala, zapomagala, a dvojica komšija su pritrčala u dvorište i zatekla mrtvu babu. Veljko N. je izašao iz dvorišta pa im rekao: "Sad sam ja završio, pa vi zovite policiju!" - kaže on, i dodaje da je nakon zločina Veljko N. mirno otišao niz ulicu, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

Podsetimo, Veljko N. se sumnjiči da je juče, u porodičnoj kući u okolini Kraljeva, nakon kraće rasprave, sekirom zadao više udaraca u glavu babi (67). Žena je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike