Crna udovica iz Vrdnika svekru poslala preteće pismo: "Osveta Luke Bojovića još traje!"

13.10.2021

21:18

0

Autor: I. P.

Danijela Đilasović tvrdIa je za svog muža da je upao u "mutne poslove" i krivila mafiju za njegovo ubistvo, ali i da ga je stvarno volela i nije bila sigurna čime se on tačno bavi

Crna udovica iz Vrdnika svekru poslala preteće pismo: "Osveta Luke Bojovića još traje!"
Facebook/Danijela Djilasovic

Zoran Dimić i Danijela Đilasović prvostepeno su osuđeni pred Višim sudom u Sremskoj Mitrovici zbog ubistva Nemanje Grčića u vikendicu u Vrdniku 25. aprila 2019. godine, na 20, odnosno, osam godina zatvora.

Ubijeni Nemanja Grčić, kako su ranije pisali mediji, bio je pripadnik grupe Alena Kurine, vođe najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini. Kada je otišao u vikendicu u Vrdniku da provede vreme sa Danijelom, ubica je ušetao u kolibu i ubio ga pištoljem koji je imao prigušivač.

Danijela Đilasović tvrdIa je za svog muža da je upao u "mutne poslove" i krivila mafiju za njegovo ubistvo, ali i da ga je stvarno volela i nije bila sigurna čime se on tačno bavi.

- Kriva sam što me svekar i svekrva ne vole - završne su reči Danijele Đilasović pre nekoliko dana u sudnici, javnosti poznatoj kao "crna udovica iz Vrdnika".

Đilasovićeva je optužena da je ljubavnika Zorana Dimića podstrekivala na ubistvo svog supruga Nemanje Grčića, a u julu ove godine gostovala je u poznatoj televizijskoj emisiji "Iza brave", gde je iznela svoje iskustvo iz pritvora. Danijela je u emisiji tvrdila da je nepravedno pritvorena i da nije imala pravo da išta kaže, dok je napolju javnost uznemiravao njen svekar. Ona je gostujući u emisiji više pričala o uslovima u pritvorskoj jedinici u Sremskoj Mitrovici nego o zločinu za koji se tereti.

Sa druge strane, dodatak ovoj porodičnoj drami su roditelji pokojnog supruga, koji krive Danijelu i tvrde da pokušava da obmane i laže celu naciju. Navodno, prema optužnici, dok je bila sa suprugom u brvnari, u dogovoru sa ljubavnikom je ostavila otvorena vrata, kako bi Zoran Dimić, navodno od ranije već poznat policiji, mogao da uđe i likvidira njenog muža.

Međutim, Danijela je tvrdila da je u brvnaru upao nepoznati muškarac, koji je ubio njenog muža, verovatno zbog kriminalnih poslova. Jovan Grčić, svekar Đilasovićeve i otac ubijenog Nemanje, ranije je izjavio za medije da mu je snaja poslala anonimno pismo iz zatvora, u kom mu preti navodima da će njegovog mrtvog sina optužiti za ubistvo Nikole Bojovića.

- Kako ste samo mogli da pomislite da sam umešana i kriva? Ovo što ste mi uradili sa decom nikada vam neću oprostiti. Vaš sin je ubica. Ubio je Nikolu Bojovića, Lukinog brata, a u zatvoru je dečko koji je preuzeo to na sebe. Ja ću na sudu reći sve, a imam i dokaze. Ako ti nešto nije jasno, pogledaj snimak ubistva. Koga vidiš, koga prepoznaješ? Tu istu garderobu smo palili u mom dvorištu u furuni, stoji u pismu, uz napomenu "da osveta Luke Bojovića još traje".

- Posle ćeš se ti osvrtati i saginjati ispod auta, jer krvna osveta Luke Bojovića još traje! Spremna sam na sve, zapamti. Odštetu ćeš platiti Luki, navodno je pisalo u pismu za koje je Jovan grčić tvrdio da ga je pisala njegova optužena snaja.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti