Najpoznatiji estradni makro pušten iz CZ: Maksimović dobio nanogicu

24.11.2020

10:45 >> 12:36

0

Mihailu Maksimoviću je ukinut pritvor posle godinu dana i devet meseci, a u toku postupka biće u svojoj kući u Batajnici

Najpoznatiji estradni makro pušten iz CZ: Maksimović dobio nanogicu
Mihailo Maksimović - Copyright Mihailo Maksimović / Facebook

Mihailu Maksimoviću, koji slovi za navodno najpoznatijeg estradnog makroa i koji se tereti za trgovinu ljudima i posredovanje u prostituciji, nastavljeno je danas suđenje u Višem sudu u Beogradu. Maksimoviću je pritvor zamenjen merom zabrane napuštanja stana!

Kako saznajemo, u toku trajanja sudskog postupka Maksimović će se nalaziti u porodičnoj kući u Batajnici sa nanogicom. Njemu je posle godinu dana i devet meseci ukinut pritvor.

Obe oštećene u ovom postupku dostavile su medicinsku dokumentaciju, čije je veštačenje naložio sud. Inače, ovo je drugi put da se žrtve nisu pojavile na suđenju.

Pročitajte još:Pogledajte kako je uhapšen osumnjičeni za ubistvo Bojana Mirkovića (VIDEO)

Podsetimo, Maksimović je u svojoj odbrani negirao trgovinu ljudima, ali je priznao posredovanje u prostituciji. On je ispričao kako se upoznao sa sve tri devojke, tvrdeći da je to bilo na njihovu inicijativu. Navodno, oni su bili u dobrim odnosima skoro dve godine, koliko su devojke “radile”, i sve je bilo na dobrovoljnoj bazi.

Maksimović je insistirao na tome da nikada nikoga ni na šta nije primoravao, niti je bilo koja od devojaka bila žrtva. On tvrdi da su dve od tri devojke promenile svoj odnos prema njemu i priču o celoj situaciji tek kada su uhapšene.  Njegov sestrić Dušan Milenković tereti se za posredovanje u vršenju prostitucije.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike