Oglasila se majka nasilnika iz Zablaće: "Želim da ga pogledam u oči i pitam ga da li se kaje"

07.10.2021

19:15

0

Autor: M. P.

Pretučena N.V. puštena je iz bolnice i oporavlja se u domu svojih roditelja

Oglasila se majka nasilnika iz Zablaće: "Želim da ga pogledam u oči i pitam ga da li se kaje"
Copyright Foto: Printskrin/Facebook

Nasilniku Goranu V. (31) iz Zablaće kod Čačka produžen je pritvor na 30 dana nakon što je završeno psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici.

Podsećamo, on je svoju suprugu sa kojom ima četvoro dece, pretukao skoro na smrt daskom koja je bila puna eksera i ostavio je na đubrištu. Kada se vratio kući, svojoj majci je samo rekao: "Ubio sam je od batina", a zatim napao i nju kada je upitala gde joj je snaja.

- Saznala sam da je završeno Goranovo veštačenje i da će morati da se leči zbog ovoga što je uradio svojoj supruzi. Kažu mi da će ga uskoro dovesti u zatvor u Čačak. Ja nameravam da idem kod sudije da tražim odobrenje da ga vidim. Gorana samo želim da pogledam u oči i pitam: "Da li se kaje" - kaže njegova majka Stoja V. iz Zablaće kod Čačka.

Zlostavljana N.V., kojoj je u bolnici amputirano uvo od težine povreda, više od mesec dana nakon nemilog događaja oseća se bolje i trenutno se nalazi sa decom kod majke.

- Dobro sam. Deca su sa mnom kod mojih roditelja. U ovom trenutku mi je samo bitno da sam uz njih... Nisam još spremna da govorim o tome šta sam preživela - rekla je ona.

Nasilniku krivo?

U kuću u kojoj se dogodilo nasilje više se nije vraćala.

- Nakon svega što se dogodilo ona više nije dolazila kod nas. Čula sam se sa njom i rekla mi je da je dobro i da će doći po njene i dečije stvari. Pokušala sam da je zaštitim od Gorana, ali nisam mogla. Ovo nije bio prvi put. Ona je odlazila i vraćala mu se. Umeo je i mene da udari... Moje je dete i ne mogu da ga se odreknem. Sramota me je šta je sve uradio. Imam Gorana i sina koji je invalid ...- tvrdi Stoja koja je i sama godinama trpela zlostavljanje od svog supruga.

Kako prenosi Blic Goran V. je zatražio od sudije da prenese njegovoj supruzi N. V. da mu je žao i krivo zbog svega što joj je uradio i da se kaje.

- Koliko sam razumela snahu ona se nije čula sa Goranom već su joj preneli njegove reči - kaže Stoja.

Čim je N. V. izašla iz bolnice, njen otac je otišao u kuću u Zablaću, gde je žena do tada živela sa Goranom i uzeo bebu o kojoj se starala Goranova majka.

- Moja ćerka je obećala da se neće vraćati nasilniku kad izađe iz bolnice. Govorila sam i pre da nije za nju, ali znate već kako to ide. Ona je školovana i ima svoj posao. Deca i ona će imati gde i od čega da žive - rekla je Slađana, majka žene N. V.

Komšije u šoku

Meštani Zablaće već skoro mesec i po dana u šoku su zbog svega što se dogodilo N. V.

- Iskreno se nadam da se ovoga puta neće izvući. Da će bar jednu deceniju biti na robiji. Njegova majka je jedna divna žena. Supruga mu je toliko puta praštala za maltretiranje, ali mislim da je sada odučila da stavi tačku na takav život. Nako što je izašla iz bolnice nismo je videli u porodičnoj kući- kaže meštanka sela Zablaće.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike