Najpoznatiji estradni makro uzalud dolazio u sud: Tužilac izostao, pretres odložen

05.10.2021

19:56

0

Autor: Mi. S.

Mihajlo Maksimović ranije je priznao da je posredovao u prostituciji između devojaka koje su radile za njega i klijenata

Najpoznatiji estradni makro uzalud dolazio u sud: Tužilac izostao, pretres odložen
Palata pravde - Copyright ATAImages/Milos Tešić

Suđenje najpoznatijem estradnom makrou Mihajlu Maksimoviću odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, a novo je zakazano za 10. novembar. Zamenik javnog tužioca nije došao na zakazani pretres, a nije dostavio ni razlog svog izostanka, pa je suđenje odloženo.

Maksimović je u sudnici ranije priznao da je posredovao u prostituciji između devojaka koje su radile za njega i klijenata, ali je odlučno negirao trgovinu ljudima za koju se takođe tereti optužnicom.

Zajedno sa bratom Dušanom Milenkovićem, optuženim za isto krivično delo, Maksimović je u sud došao sa slobode. On je, inače, u kućnom pritvoru i trebalo je da na ponovljenom suđenju iznese odbranu.

Na početku suđenja, Maksimović je rekao da je podvođenje koje mu se stavlja na teret, a koje je on shvatio kao ozbiljan posao, organizovao kao preduzeće. Objasnio je da su devojke radile dobrovoljno i mesečno zarađivale više hiljada evra. Dodao je da nijednu nikada ni na šta nije primoravao.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike