Navijač Rada negira da je naložio paljenje automobila

01.10.2021

11:12

0

Autor: J. S. J.

Navijač Rada negira da je naložio paljenje automobila
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Navijač Rada Vladimir Kovačević Kovač, koji je uhapšen juče, negirao je danas na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu da je u junu ove godine podstrekivao tri osobe da zapale auto „Land Rover“ u vlasništvu S. L. M. koje je bilo parkirano u ulilici Augusta Cesarca.

On međutim nije detaljno iznosio odbranu i rekao je da ne želi da odgovara na pitanja tužioca, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Nakon saslušanja Kovačević je sproveden na izdržavanje kazne po prethodnoj osudi.

On se tereti da je podstrekivao tri osobe (od kojih je jedna maloletna) na izvršenje krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, a protiv kojih su ranije podnete krivične prijave.

Te osobe su, kako se sumnja, 18. juna oko 01.20 časova namerno izazvale požar na vozilu „Land Rover“ u vlasništvu S. L. M. koje je bilo parkirano u ul. Augusta Cesarca i koje je usled požara u potpunosti izgorelo.

Tom prilikom požar je zahvatio još jedno parkirano putnično vozilo.

U dokaznom postupku tužilaštvo će ispitati oštećene, svedoke, eventualno narediti potrebna veštačenja i sprovesti sve druge neophodne dokazne radnje radi utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon čega će biti doneta odluka u predmetu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike