Pripreme pred likvidaciju u Belvilu: Osumnjičeni Lazar učio da vozi bicikl!

25.11.2020

10:00 >> 10:33

0

Pošto su isplanirali da likvidacija bude izvršena, a da je bicikl jedan od najboljih načina za bekstvo kroz gradsku gužvu, Lazar je morao da savlada vožnju

Pripreme pred likvidaciju u Belvilu: Osumnjičeni Lazar učio da vozi bicikl!
Copyright Printscreen/Youtube

Lazar T. (22), koji je preksinoć uhapšen u Beogradu zbog sumnje da je direktni izvršilac ubistva Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil, pre napada je učio da vozi bicikl kako bi mogao da izvrši likvidaciju i pobegne.

Bojan Mirković je ubijen u garaži u naselju Belvil, kada mu je napadač prišao elektičnim biciklom i u njega ispalio sedam metaka. Posle likvidacije izvršilac je biciklom pobegao u pravcu Surčina. Lazar T. je uhapšen i sumnja se da je upravo on počinio ubistvo, a kao njegovi pomagači uhapšeni su Filip i. (29) sa Cetinja i D.K.

– Lazar nije znao da vozi bicikl. Pošto su isplanirali da likvidacija bude izvršena, a da je bicikl jedan od najboljih načina za bekstvo kroz gradsku gužvu, Lazar je morao da savlada vožnju. Posle nekoliko dana odlučili su da je spreman – navodi izvor.

Pročitajte još:Potraga za Srbinom u Austriji: Milorad poslednji put viđen u subotu na brodu!

Pored Lazara, Filipa I. (29)  i D. K., kao saizvršioci u subotu ujutru uhapšeni su Ivan N. (39), rođen u Nikšiću, i Bojan K. (37), rođen u Beogradu.

TANJUG/ FOTO PRIVATNA ARHIVA/

Podsetimo, Bojan Mirković (34) ubijen je 12. novembra, u 15.25 u garaži zgrade u Ulici Đorđa Stanojevića na Novom Beogradu. Maskirani napadač napravio mu je sačekušu ispred lifta u garaži i u njega sasuo šest metaka iz pištolja. Mirkovićevo telo je pronašao slučajno čovek koji se dovezao kolima i parkirao se u blizini. Ubijeni Mirković je odranije poznat policiji, a o njemu se navodi da je bio prijatelj ubijenog pripadnika “Pink pantera” Aleksandra Šarca i član kriminalne grupe bliske “škaljarskom klanu”. Navodno su njih dvojica bili zaduženi za logistiku i nabavku vozila koje je „škaljarski klan“ koristio za likvidacije, ali i za ubacivanje prljavog novca u legalne tokove.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike