Poginuli u "jugiću" koji su kupili pre deset dana: Sumnja se da je vozaču pozlilo

27.09.2021

17:27 >> 18:38

0

Autor: A. S.

Do nesreće je došlo na putu Niš – Doljevac oko 11.25 časova

Poginuli u "jugiću" koji su kupili pre deset dana: Sumnja se da je vozaču pozlilo
sudar - Copyright Foto:M.K.

Milan Ivanović(74) i Zorica Ilić (72) iz Niša poginuli su danas oko 11 i 25 na ulazu u Malošište kada su svojim "Jugom" naleteli na šleper "Skanija".

Za volanom je bio Milan kome je po sudu svedoka verovatno pozlilo tako da je prešao na levu stranu. Onda im spasa nije bilo jer je na njih naleteo kamion, koji je bukvalno "zdrobio" kragujevačku zastavu koju je ovaj nevenčan par kupio pre desetak dana.

Oni su išli od Niša prema Malošištu, ali njihovi bliski rođaci ne znaju gde su se zaputili. Jedan od očevidaca je Zoran Nikolić koji je vozio odmah iza Juga.

- Oni su polako išli putem i onda je on stalno malo pomalo skretao pa se vraćao u svoju traku. Videlo se da nešto nije u redu. Jugo je išao sporo za taj deo puta. Onda je Jugo polako skretao levo, a iz drugog pravca se pojavila Skanija. Nakon sudara, davali su kratko neke znake života, a onda je muškarac izdahnuo - kazao je očevidac, prenosi Kurir.

U starom kraju gde je Milan nekada živeo kažu da je bio odličan majstor u nekadašnjim industrijskim gigantima u Nišu, ali da je posle smrti žene malo klonuo duhom. U svojoj novoj saputnici je našao pre svega druga.

- Ona je imala vikendicu u selu Barbeš i često su tamo odlazili da provedu penzionerske dane - rekao je jedan od komšija.

Zoričina ćerka je van sebe rekavši da je "ostala bez oca, a sada i bez majke". Ona nije bila u stanju da priča jer je bila sva u suzama i žalosti. Milan je iza sebe ostavio dva odrasla sina.

Zamenik javnog tužioca zajedno s policijom je obavio uviđaj tako da će se nakon istrage znati i uzrok tragedije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike