Osvanuo snimak hapšenja inspektora SBPOK-a: Stolić, brat Zemunca i pripadnik BIA osumnjičeni za prinudu (VIDEO)

25.09.2021

13:18

0

Autor: 24sedam

Božidar Stolić je od ranije poznat javnosti, kao policajac koji je radio na slučaju hapšenja ekipe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

Osvanuo snimak hapšenja inspektora SBPOK-a: Stolić, brat Zemunca i pripadnik BIA osumnjičeni za prinudu (VIDEO)
MUP Srbije

U današnjoj akciji policije u Požarevcu uhapšeni su inspektor SBPOK-a Božidar Stolić, pripadnik zemunskog klana Slađan Konstantinović i pripadnik BIA M. K.

Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu vrednost.

Božidar Stolić je od ranije poznat javnosti, kao policajac koji je radio na slučaju hapšenja ekipe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

Stolić je uhapšen 12. juna zbog sumnje da je odavao informacije iz istrage pripadnicima kavačkog klana, kao i njihovim saradnicima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i protiv njega je istragu povelo Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, ali je, u međuvremenu, njegov slučaj prebačen u TOK.

Inspektor SBPOK-a ponovo iza rešetaka: Nakon saradnje sa Belivukom, sada osumnjičen zajedno sa bratom "zemunca"

Pored Stolića, uhapšen je i Slađan Konstantinović, pripadnik zemnuskog klana, brat Ninoslava Konstantinovića, za kog Čaba Der tvrdi da hoće da ga ubije.

Konstantinović je inače poznat od ranije, kada je hapšen zbog ubistva Vladimira Lukića, navijača RAD-a.

Pored njih, uhapšen je i pripadnik BIA M. K. 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti