Stravičnu istinu saznala tek sada! Ispovest sestre tinejdžerke koja je poginula u udesu u Zemun Polju: "Krivim sebe"

01.09.2021

13:05

0

Autor: j.jovanovic

Nesrećnu devojku je sačekala užasna vest da više nema sestru i da je ostala sama sa roditeljima

Stravičnu istinu saznala tek sada! Ispovest sestre tinejdžerke koja je poginula u udesu u Zemun Polju: "Krivim sebe"
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Marija A. (19) koje je povređena u udesu u nedelju uveče u Zemun Polju, juče je izašla iz bolnice. U toj saobraćajnoj nesreći je stradala njena sestra Slađana, a ona je to saznala tek kad je stigla kući.

Nesrećnu devojku je sačekala užasna vest da više nema sestru i da je ostala sama sa roditeljima. Marija je jedva smogla snage da ispriča kako je saznala za Slađaninu pogibiju.

Pročitajte još:

-Kad sam stigla kući moja majka Milica i otac Zoran su seli pored mene i saopštili mi šta se desilo te strašne noći. Rekli su mi da je Slađa poginula u udesu, a da su svi ostali sa kojima sam bila u kolima malo povređeni, osim male kumice Ljilje za kojom me duša boli. Ona je u šok sobi – priča kroz jecaje Marija.

Devojci su roditelji prepričali kako je automobilom “pežo” upravljao njihov maloletni prijatelj Ivan J. kojeg su zvali “kume” jer su planirali da on i njegova porodica krste Mariju i Slađanu. Ispričali su joj i da je bio pijan, kao i da je udario u betonski stub, drvo i banderu i da su se prevrtali, a da je ustvari trebalo da odu na žurku kod Ivanove porodice.

Marija ističe da se ne seća detalja tragedije. Ipak, jedino sebe krivi za smrt sestre.

-Mnogo mi je loše jer sam ja bila jedina punoletna od svih šestoro u kolima. Krivim sebe što viće nemam sestru. Ne mogu sebi da oprostim što sam bila glupa i brzopleta i sela sa maloletnim Ivanom u auto da nas vozi. Nemam snage da mislim o onome što je prethodilo udesu i da bilo koga okrivljujem osim sebe. Povređena su mi leđa i imala sam potres mozga, pa se ne sećam ničega šta se dešavalo – kazala je Marija.

Pročitajte još:

Inače, do udesa je došlo kada je tinejdžer Ivan J. u alkoholisanom stanju seo za volan kola svog zeta i pri neprilagođenoj brzini udario u strujni stub, koji je prepolovio, a očevici kažu da se automobil prevrtao više puta, dok se prolamao jezivi vrisak dece iz kola. U udesu je strahovite povrede dibila sestra vozača Ljiljana (8), a lakpe su povređeni njegova maloletna suprugam sestra i brat, kao i Marija. Nažalost, poginula je Slađana A.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike