Kakva je veza između ranjenog Goranca i Teodore Kaćanski?

03.09.2021

21:52 >> 09:46

0

Autor: 24sedam

Još uvek se utvrđuju činjenice i prikupljaju dokazi

Kakva je veza između ranjenog Goranca i Teodore Kaćanski?
Copyright Napad na Goranca Foto: Printscreen

Večeras je u pucnjavi u Novom Sadu ranjen Goran Kovačević Goranac, a ubijen je njegov telohranitelj Uros S. star 27 godina.

Goranac, koji je od ranije poznat policiji, ranjen je u ruku, te nije životno ugrožen.

Pročitajte još:

Napadač je bio u automobilu i ispalio veći broj metaka iz automatskog oružja u pravcu Kovačevića, a navodno je telohranitelj uzvratio.

Međutim, od zadobijenih rana, mladić je preminuo na licu mesta.

Ubica je pobegao automobilom koji je ubrzo pronađen u naselju Rumenka, a za sada je privedena jedna osoba.

Još uvek se utvrđuju činjenice i prikupljaju dokazi.

Ubistvo Teodore Kaćanski

O kriminalnom dosijeu Gorana Kovačevića već smo pisali, a podsetimo, u vezi sa njegovim imenom dovodi se i jedno od najmisterioznijih ubistava na domaćoj sceni, kada je stradala mlada fitnes instruktorka Teodora Kaćanski.

Teodora Kaćanski stradala je u novembru 2016. godine, dok je preparkiravala auto svog dečka, Nenada Stevića.

Na džip je pucano samo par trenutaka nakon što je Stević izašao, a tada se sumnjalo da je to učinio Goran Cvijetić, koji je ubrzo i otet, a jedan od osumničenih bio je upravo Goranac kao i dvojica policijskih inspektora.

Ovaj muškarac iz Budisave, takođe je operativno dovođen u vezu i sa ranjavanjem Nika Uskokovića, dva meseca posle ubistva Teodore Kaćanski.

Naime, na Uskokovića je pucano 23. januara 2017. u blizini Osnovne škole “Đura Daničič”, a veruje se da se i on, kao i Teodora, greškom našao na meti, jer je vozio džip svog šuraka Gorana Kovačevića Goranca. Ni u tom slučaju nisu prikupljeni materijalni dokazi protiv njega, ali jesu u druga dva. I to u pokušaju ubistva Nebojše Tubića Žapca, u bašti picerije “Aleksandar” u Novom Sadu 2012. u koga je pucao iz “škorpiona” i jedan metak je žrtvu pogodio u glavu, a i prilikom postavljanja eksploziva pod službeni automobil Tomislava Bokana, lidera Pokreta Dinara-Drina-Dunav, ostavio je svoje biološke tragove.

Zbog tih krivičnih dela, Cvijetić je osuđen na 18 godina zatvora.

Otmica Cvijetića

Da je Cvijetić povezan sa Teodorinim ubistvom, kao i pokušajem likvidacije Nika Uskokovića, po svemu sudeći verovali su i Teodorin mladić Nenad Stević, Goran Kovačević- Goranac, Vladica Rakić i Božidar Bosnić.

Pročitajte još:

Njih petorica su optuženi da su 22. maja 2017. otela Cvijetića, a početku suđenja u Višem sudu u Novom Sadu izjavili da se ne osećaju krivim, te da su izveli “građansko hapšenje samo kako bi ga predali policiji”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike