"Ima nas još više...": Šta sada piše na muralu ubijenog navijača koji je završio u Veljinoj klanici?! (FOTO)

03.09.2021

06:30 >> 11:53

0

Autor: j.jovanovic

Na zidu istog objekta u centru ovog beogradskog naselja, ispisana je još jedna poruka, ali sa druge strane

"Ima nas još više...": Šta sada piše na muralu ubijenog navijača koji je završio u Veljinoj klanici?! (FOTO)
Klanica u Ritopeku - Copyright Foto: 24sedam/Printskrin

Kriminalna grupa okupljena oko Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, sumnjiči se i za ubistvo Zdravka Radojevića (41) iz Koteža, a navodno su mu rat objavili preko grafita! Neposredno pred otmicu Zdravka Radojevića, koji je bio jedan od žrtava ovog ozloglašenog klana u Kotežu je prekrečen mural posvećen njegovom pokojnom bratu, navijaču Crvene zvezde, a na kom je pisalo: “Zdravko, pi*ko je*emo ti sve”.

Umesto ove “poruke”, nakon nekog vremena, osvanula je nova, a na kojoj je ispisano: “Svak’ je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka”.

Pročitajte još:

Foto: 24sedam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takođe, na zidu istog objekta u ovom gradskom naselju, ispisana je još jedna poruka, ali sa druge strane.

“Nisu nas slomile sve teške godine, još nas sada ima više zbog tebe”, pisalo je na zidu obojenom u crvenoj boji.

Inače, Kotež je važio za deo grada u kom su dominantni navijači Crvene zvezde, a navodno je Zdravko Radojević važio za jednog od viđenijih “delija” u tom kraju. Takođe, Radojević je prvobitno bio u dobrim odnosima sa Miljkovićem, ali je među njima puklo kada su “Principi”, navijačka grupa koju je formirao Velja Nevolja, počeli da zalaze na Radojevićevu teritoriju.

Foto: 24sedam

Podsetimo, Zdravko Radojević  je nestao 10. novembra 2020. godine, a dok njegova supruga nije prijavila nestanak policiji, na vezi je bila sa Radojevićevim bliskim prijateljem. Naime, Lakićević je igrao ulogu “zabrinutog” prijatelja, a sumnja se da je omogućio da Radojević bude otet i potom svirepo ubijen.

Kako optužnica pokazuje, sve je počelo 30. oktobra kada je za sada nepoznata osoba Belivuku i Miljkoviću poslala fotografiju muarala na kojem piše: “Zdravko, pi*ko je*emo ti sve”.

Potom je u čet grupu u kojoj je bilo više osoba stigao set fotografija na kojima se vide poruke između Radojevića i NN osobe iz kojih je vidljivo da Radojević preti smrću grupi Veljka Belivuka.

Radojević je svom prijatelju poslao poruku na aplikaciji “Skaj” u kojem ga je pitao šta radi, a potom mu rekao da “nije nikako”, te i da su mu opet išarali mural od ubijenog brata i poručio: “Brate, pobiću ih javno sve”.

Zdravko Radojević/Foto: Printskrin

Po tonu poruka vidi se da je Radojević bio očajan, ogorčen i besan zbog prežvrljanog grafita njegovog pokojnog brata. “Prijatelja” je pitao da li može da mu pomogne da “pobije go*na” misleći na ekipu Velje Nevolje.

“Ma brate oni mene mrze, pa mrze. Očima ne mogu da me vide. To je ona svinja debela uradila (Belivuk). Ubiću svinju javno”.

Radojević je u više poruka za redom, pomalo histerično, poručivao da će “javno pseta pobiti”, a onda je naveo da ih je zvao da im poruči da će “im za ovo oči izvaditi”.

Pročitajte još:

Nakon otmice Radojevića su odveli u klanicu u Ritopeku gde mu je, prema optužnici, Veljko Belivuk presudio.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike