Horor kod Rače: Letvom ubila supruga na spavanju! Tri dana nisu imali šta da jedu!

08.09.2021

07:58

0

Autor: 24sedam

Komšije kažu da su se supružnici svađali zbog nemaštine u kojoj su živeli

Horor kod Rače: Letvom ubila supruga na spavanju! Tri dana nisu imali šta da jedu!
Copyright Ilustracija/Profimedia

Ljiljana P. (68) iz sela Sepci kod Rače uhapšena je pre dva dana nakon što je letvom nasmrt pretukla nevenčanog muža Dobricu Milojevića (70) u porodičnoj kući.

U trenutku napada, prenosi “Kurir”, Dobrica je spavao, a supruga mu je sa nekoliko udaraca smrskala lobanju. Motiv se još istražuje, ali i meštani sela Sepci veruju da je život u teškoj bedi i siromaštvu uticao na odnos supružnika, što je Ljiljanu navelo da izvrši zločin.

Prročitajte još

– Dobrica i Ljiljana su bili siromašni i živeli su od socijalne pomoći.  Lokalni pekar im je davao hleb besplatno. Imaju sina Dragana, koji je mentalno oboleo i nalazise  u domu za psihički obolele u Tutinu – kaže Ljubomir Rašić Buca, bivši sekretar Mesne zajednice.

Kako je naveo, Ljiljana, koja je radila za nadnicu, žalila se po selu da je suprug tuče, ali nije htela da ga priajvi policiji.

Na drugoj strani, Ljiljanin i Dobričin komšija kazao je da se ovaj bračni par isključivo svađao zbog nemaštine i teškog života.

– Ljiljana je dan pre nego što je digla ruku na muža kukala kako tri dana nisu imali šta da jedu. Živeli su ranije u jednoj kući koju je Centar za socijalni rad procenio kao neuslovnu, pa su pre desetak godina prešli u ovu, gde se desio zločin – ispričao je komšija.

Pročitajte još

Telo ubijenog Dobrice poslato je na obdukciju, nakon čega će biti sahranjen u Sepcima, o trošku opštine. Što se Ljiljane tiče, ona se posle zločina mirno predala policiji i određeno joj je zadržavanje do 48 sati, uz krivičnu prijavu za ubistvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike