Tuga do neba: Pronađeno telo nestalog dečaka iz Niša, poginuo u nesreći

05.01.2021

07:06 >> 08:08

0

Do nesreće je došlo kada je vozilo audi beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao devetnaestogodišnji mladić, pokosilo dvoje pešaka

Tuga do neba: Pronađeno telo nestalog dečaka iz Niša, poginuo u nesreći
Copyright Printscreen/Facebook/RTS

Saobraćajna nesreća koja se sinoć desila u Nišu odnela je i život jednog dvanaestogodišnjeg dečaka. Telo mališana za kojim se je tragalo, pronađeno u blizini mesta udesa, objavili su mediji.

Do nesreće je došlo kada je vozilo “audi” beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao devetnaestogodišnji mladić, pokosio dvoje pešaka. Četrdesetosmogodišnji D. I. preminuo je po prijemu u nišku bolnicu.

Isprva se smatralo da je u udesu poginula i devojka. Zabuna je nastala zbog duže kose poginulog dvanaestogodišnjaka.

Pročitajte još

Mališan je išao trotoarom, kada ga je svojim vozilom „audi“ beogradskih tablica pokosio Beograđanin N. S.. Od siline udarca ga je prebacio preko ograde niškog vodovoda. Dečak je išao do tržnog centra da bi kupio hranu za psa.

Na mesto nesreće sinoć je došla mališanova majka koja je slutila najgore. Uplakana žena raspitivala se kod prolaznika da li je neko video dečaka. Ubrzo se po društvenim mrežama delila objava u kojoj je navedeno da je dvanaestogodišnjak poslednji put viđen u 20.20 sati, kod tržnog centra. Nesreća se dogodila dvadeset minuta kasnije, pa je majka sumnjala da je on druga žrtva.

Pročitajte još

Njene najcrnje slutnje, potvrdile su se oko ponoći kada je dete identifikovano.

Prema izjavama očevidaca, “audi” se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pešake koji su bili na trotoaru. Prema nezvaničnim informacijama, Beograđanin je došao u Niš da bi praznike proveo kod rođaka. U trenutku nesreće nije bio pijan.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike