Uhapšen tinejdžer iz "audija smrti" koji je pokosio dečaka (12) i čoveka u Nišu!

05.01.2021

08:22 >> 08:38

0

Mladić N. S. (20) iz Beograda tereti se da je sinoć u Bulevaru Medijana u Nišu pokosio dvoje pešaka. Dečak je preminuo na licu mesta, dok je stariji muška

Uhapšen tinejdžer iz "audija smrti" koji je pokosio dečaka (12) i čoveka u Nišu!
Copyright Foto: Promo/MUP

Mladić N. S. (19) iz Beograda uhapšen je u Nišu zbog sumnje da je sinoć izazvao nesreću u kojoj su poginuli dečak Andrej P. (12) i muškarac D. I. (48), saznaje 24sedam.rs

N.S. se tereti za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsetimo, do tragedije je došlo kada je automobil “audi” beogradskih tablica pokosio dvoje pešaka u Bulevaru Medijana u Nišu. Prema trečima očevidaca kretao se velikom brzinom, zbog čega je dečak preminuo na licu mesta, dok je stariji muškarac preminuo po prijemu u bolnicu.

Najpre se mislilo da je u udesu poginula i devojka, međutim, zabuna je nastala zbog duže kose poginulog dvanaestogodišnjaka. Dečak se kretao trotoarom, a prema rečima očevidaca, automobil ga je udario tolikom silinom da ga je prebacio preko ograde niškog vodovoda.

Utvrđuju se okolnosti tragedije.

Pročitajte još:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike