Pogledajte kako je uhapšen silovatelj koji je zaklao Radinku: Tvrdi da se samo branio?! (VIDEO)

06.01.2021

08:59 >> 09:23

0

Državljanin Rumunije V. J. (36) iz okoline Vršca je uhapšen zbog sumnje da je u noći između 4. i 5. januara, pod dejstvom alkohola, ušao u kuću starice k

Pogledajte kako je uhapšen silovatelj koji je zaklao Radinku: Tvrdi da se samo branio?! (VIDEO)
Copyright Hapšenje osumnjičenog foto: Printscreen/MUP

Državljanin Rumunije V. J. (36), iz okoline Vršca, uhapšen je u eskpresnoj policijskoj akciji zbog sumnje da je izbo i zaklao staricu Radinku Kostić (84) iz sela Rečica kod Požarevca! Osumnjičeni je pokušao da siluje Radinku, a zatim je preklao!

Nije prošlo ni 24 sata otkako je prijavljen zločin, a policija je identifikovala osumnjičenog i stavila mu lisice na ruke.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni se branio u policiji rečima da ga je starica napala, a da se on samo branio!

Podsetimo, V. J. se sumnjiči da je u noći između 4. i 5. januara ove godine, pod dejstvom alkohola, ušao u kuću osamdesetšestogodišnje žene koja je spavala i, uz pretnju nožem, pokušao da je siluje.

Nakon što je žena pružila otpor on joj je, kako se sumnja, nožem zadao više uboda od kojih je preminula na licu mesta. V. J. je potom pobegao, a požarevačka policija ga je u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i pančevačkom policijom istog dana pronašla i uhapsila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike