Obrt u slučaju obljube deteta (12): Tvrdi da joj je mladić (23) dečko, priču potvrdila njena majka!

10.01.2021

20:30 >> 21:09

0

Na ginekološkom pregledu je potvrđeno da devojčica od 12 godina nema povrede i da verovatno nije bilo prisile, navodi izvor

Obrt u slučaju obljube deteta (12): Tvrdi da joj je mladić (23) dečko, priču potvrdila njena majka!
Copyright Ilustracija/Profimedia

Stravična priča iz Kladova dobila obrt! Mladić M. M. (23) iz okoline Vlasotinca je uhapšen, zbog sumnje da je više puta obljubio devojčicu (12), međutim, devojčica i njena majka tvrde da nije bilo obljube već da je maloletnica bila u vezi sa mladićem, saznaje 24sedam.rs

Ustanovljeno je da je mladić neprijavljeno boravio na teritoriji Kladova, a zbog sumnje da je u toku 2020. više puta obljubio devojčicu, on je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Međutim, priča je dobila obrt koji je malo ko očekivao. Devojčica navodno tvrdi da je sa njim u vezi i da je dobrovoljno bila sa njim.

– Reč je o porodici iz Kladova i prema rečima porodice žrtve nije bilo obljube. Devojčica je rekla da je M. M. njen momak, a celu priču je potvrdila i njena majka rekavši da su njih dvoje duže vreme u vezi – navodi izvor blizak istrazi i dodaje:

– Na ginekološkom pregledu je potvrđeno da devojčica od 12 godina nema povrede i da verovatno nije bilo prisile – tvrdi naš sagovornik.

Pošto je mladić uhapšen nije poznato kako se branio na saslušanju, posle čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Printscreen/Facebook/Nenad Stevanovic

Podsetimo, sličani slučajevi su se dogodili u oktobru u Inđiji i Kostolcu kada su uhapšena dvojica muškaraca zbog sumnje da su obljubili maloletnice.

Obe su imale po 13 godina i obe su se dobrovoljno upustile u vezu sa muškarcima tvrdeći da su zaljubljene.

Muškarac Ž. S. (24) iz Inđije je uhapšen zbog sumnje da je izvršio obljubu nad devojčicom od 13 godina. Policiji ga je prijavila baka devojčice. I. N. (18) iz Kostolca je uhapšen, pa pušten da se brani sa slobode. On je dva dana proveo sa maloletnicom (13), a u policiji se branio da nije znao da ima ispod 14 godina, jer mu je rekla da ima 15 godina.

Ova dva slučaja šokirala su javnost i mnoge podsetila na slučaj iz Vranja, kada je uhapšen muškarac Nenad S. (38), nakon što su ga uslikali kako ispred jedne osnovne škole, naočigled druge dece, ljubi učenicu sedmog razreda.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike