Izrešetao roditelje u vikendici: Doktor Zoran (49) osuđen na 18 godina zatvora!

12.01.2021

08:47 >> 09:34

0

Zoran Kamatović je sklopio sporazum o priznanju krivice sa Višim javnim tužilaštvom, pa je na osnovu tog sporazuma, koji je sud prihvatio, osuđen

Izrešetao roditelje u vikendici: Doktor Zoran (49) osuđen na 18 godina zatvora!
Copyright Zoran Kamatović foto: Printscreen/Facebook

Doktor Zoran Kamatović (49) iz Sremskih Karlovaca osuđen je na 18 godina zatvora zbog ubistva majke Gordane (66) i oca Ljubodraga (77) u porodičnoj kući 30. maja prošle godine u naselju Doka, saznaje 24sedam.rs

Zoran Kamataović je sklopio sporazum o priznanju krivice sa Višim javnim tužilaštvom, pa je na osnovu tog sporazuma, koji je sud prihvatio, osuđen.

Pročitajte još:

Sumnja se da je tragediji prethodila svađa između roditelja i sina, a da je zatim Zoran dograbio lovačku pušku pa najpre usmrtio oca, a zatim i majku.

Podsetimo, tragedija se dogodila u vikend naselju u kojem su živeli Gordana i Ljubodrag Kamatović. Sumnja se da je do sukoba došlo jer je Zoran hteo tu kuću da proda, čemu se otac protivio. Prema rečima poznanika, Zoran  se duže vreme loše osećao, ostao je bez posle u Domu zdravlja, a neki su čak tvrdili da se odao i alkoholu. Zločin je otkrio komšija supružnika, koji je svratio da ih pozdravi. Međutim, u vikendici je video njihova krvava tela i odmah je obavestio policiju.

Zoran K. je odmah po hapšenju priznao da je iz lovačke puške usmrtio oca, pa majku, ali da je nameravao da izvrši i samoubistvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike