Primoravali devojke na prostituciju: Madam Stela i njeni saradnici "zanemeli" u tužilaštvu!

30.11.2020

14:29 >> 08:22

0

Vlasnici lokala i njihov konobar koji se terete za trgovinu ljudima u Šapcu danas su saslušani u Višem javnom tužilaštvu, dok su žrtve sklonjene u Beograd

Primoravali devojke na prostituciju: Madam Stela i njeni saradnici "zanemeli" u tužilaštvu!
Copyright Profimedia

Velimir G. (57), njegova supruga Estera G. (49), poznatija kao Stela i njihov saradnik i konobar Nebojša O. (41), koji su uhapšeni u okolini Šapca zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i podvodili devojke saslušani su danas u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu!

Kako saznajemo, “pakleni trojac” se branio ćutanjem, a sudija za prethodni postupak im je odredio pritvor, saznaje 24sedam.rs

Kako je ranije pisao 24sedam, pretresom su u lokalu „Zlatna greda“ zatečene četiri devojke za koje se sumnja da su pružale seksualne usluge kao i trojicu muškaraca, korisnika seksualnih usluga. U saopštenju MUP navodi se da je pretresom prostorija pronađeno i uz potvrdu oduzeto 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara.

Pročitajte još:Porodična svađa se pretvorila u krvoproliće: Izbola muža u njihovom stanu!

Devojka koje su uhapšene u kafani takođe su saslušane u Šapcu, i kako nezvanično saznajemo, smeštene su u ustanovi u Beogradu, u koju se sklanjaju osobe žrtve trgovine ljudima.

Supružnici i treći uhapšeni terete se za trgovinu ljudima, odnosno da su dužem vremenskom periodu, koristeći teške prilike ženskih osoba, organizovali njihovu seksualnu eksploataciju u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike