Jutka nastavlja sa odugovlačenjem: Neće u zatvor, jer je bolestan!

18.01.2021

13:06

0

Milutin Jeličić Jutka koji je osuđen na tri meseca zatvora zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje, zatražio je odlaganje izvršenja kazne iz zdravst

Jutka nastavlja sa odugovlačenjem: Neće u zatvor, jer je bolestan!
Copyright printscreen/youtube/Insajder video

Milutin Jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus koji je pred Osnovnim sudom u Kruševcu pravosnažno osuđen na tri meseca bezuslovne zatvorske kazne zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje, zatražio je odlaganje izvršenja kazne iz zdravstvenih razloga!

Nekadašnji predsednik Opštine Brus, dužan je da se 20. januara javi na izdržavanje tromesečne zatvorske kazne na koju je osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad sekretaricom Marijom Lukić.

Profimedia

Punomoćnik Marije Lukić, advokat Borivoje Borović ranije je za medije predočio da bi se Jutkin boravak iza rešetaka eventualno može odložiti usled zdravstvenog stanja, budući da je osuđeni i ranije bio sklon odlaganjima.

Podsetimo, sud u Kruševcu Jeličića je prvostepeno osudio u julu ove godine. Suđenje u ovom postupku je počelo u Brusu u februaru prošle godine, međutim, pet meseci kasnije premešten je u Kruševac.

Slučaj Marije Lukić dospeo je u žižu javnosti 2018. godine. Njoj je Jeličić poslao više od 15.000 lascivnih poruka za dve godine. Osim Lukićeve, Jutku je za uznemiravanje prijavilo još nekoliko žena, a one su u ovom postupku bile svedoci.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike