Detalji krvoprolića u Kragujevcu: Posle svađe u prodavnici, ubo poznanika nožem tik uz srce!

19.01.2021

09:29 >> 09:47

0

Sreća u nesreći je bila što je napadač promašio srce, pa je N. N. dobio šansu da preživi. Probušeno mu je plućno krilo i zadobio je povrede opasne po ?

Detalji krvoprolića u Kragujevcu: Posle svađe u prodavnici, ubo poznanika nožem tik uz srce!
Copyright Foto: Profimedia

Davor D. (30) iz Kragujevca je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije svog poznanika N.N. (26) posle svađe u prodavnici u Kragujevcu. Mladić je uboden pored srca, a kako saznajemo, prebačen je u bolnicu gde se lekari bore za njegov život.

Napad se dogodio u nedelju uveče u kragujevačkom naselju Bagremar, kada je u jednoj trgovinskoj radnji došlo do  rasprave između osumnjičenog i dvadesetšestogodišnjeg muškarca koja se pretvorila u tuču, nakon čega su napustili radnju.

Pročitajte još:

-Dva mladića su se posvađala, a potom i potukla u trgovinskom objektu. Nakon toga su izašli napolje, a tuča je postajala sve žešća. Onda je, kako se sumnja, Davor zario oštro sečivo u grudi svog suparnika. Nesrećni mladić nije znao šta ga je snašlo, počeo je da pada, a krv je lila na sve strane – naveo je izvor za Pink.rs i dodaje:

– Sreća u nesreći je bila što je napadač promašio srce, pa je N. N. dobio šansu da preživi. Ipak, kako saznajemo, probušeno mu je plućno krilo i zadobio je povrede opasne po život. Upravo zato Davor je osumnjičen za pokušaj ubistva, a uhapšen je ubrzo nakon napada i u utorak ujutru će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu – tvrdi sagovornik.

Inače, Davor živi u ulici u kojoj se napad i dogodio, a prema rečima očevidaca, napadač i žrtva se poznaju od ranije. Meštani tvrde da je taj kraj poznat po obračunima bandi i lokalnih dilera.

Stanje N.N. posle operacije je i dalje kritično i životno je ugrožen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike