Biljana je ubijena na 30. rođendan, njen otac očajan: Na grob idem sam, da ne vide unuke kad plačem!

30.11.2020

21:00 >> 14:10

0

Milovan Mijatović, otac Biljane Mijatović (30) koju je nevenčani suprug izbo na smrt naočigled dece na njen rođendan, za 24sedam.rs kaže da mu je teško k

Biljana je ubijena na 30. rođendan, njen otac očajan: Na grob idem sam, da ne vide unuke kad plačem!
Copyright

– Starija unuka stalno pita kada ćemo na groblje. Idemo zajedno, a često odem i sam. Lakše mi je tako, da mogu da se isplačem. Nezgodno mi je ispred nje, želim to da sakrijem. Ali ona sve to vidi i ćuti… Ljubi spomenik i plače – kaže na početku svoje ispovesti Milovan Mijatović iz Pančeva, otac Biljane Mijatović (30) , koju je nevčani suprug Siniša Radovančev (52) ubio na njen 30. rođendan, ubodom nožem direktno u srce!

Milovan Mijatović foto: Printscreen/Facebook/Milovan Mijatović

Siniša Radovančev je usmrtio majku dvoje dece 21. novembra 2017. u pančevačkom naselju Sodara. Pre nekoliko godina navršilo se tri godine od kako se dogodila užasna porodična tragedija. Biljana je iza sebe ostavila ćerku Mariju iz prvog braka i ćerku Anju koju je dobila sa Sinišom. Bebica je imala svega mesec dana, kada je Siniša na smrt izbo njenu majku, dok su se u stanu nalazila deca.

Pročitajte još:Užas u bolnici ” Dragiša Mišović”: Pacijent (75) izvršio samoubistvo skokom kroz prozor!

– Šta da vam kažem… borim se! Osećam se isto kao i prvog dana. Tu svoju ranu nosiću do groba. Ne mogu da se pomirim nikako sa sudbinom… Imam svoje unuke, Biljaninu decu, pokušavam da ih pomognem, da ih savetujem, da ih školujem.. Novo je da sam postao staratelj bebice konačno preko socijalnog. Starija nije sa mnom ali ih podjednako pomažem – kaže ucveljeni otac i dodaje :

– Naravno starijoj više pomažem, ona je sada starija, kupujem joj sve što treba od garderobe do cipela. Svake nedelje joj odnesem kesu svega i svačega. Vodim ih na ručak. Dam joj i novac neka i sama kupi šta joj treba. Ali jako je teško… Izašli smo sad na groblje za godišnjicu. Danas baš treba da stigne neka rodbina još, pa da idemo opet Biljani na grob. Teško mi je, sve je ovo neobjašnjivo, nejasno… Gledam svoje unuke i srce mi se čupa. Gledam da ne plačem ispred njih i da im se što više posvetim. Borim se! – poručio je Milovan Mijatović.

Siniša Radovančev foto: Printscreen/Facebook/Siniša Radovančev

Podsetimo, nesrećna Biljana preminula je na licu mesta, a Siniša je sam izašao ispred zgrade, gde se sreo s policijom. Kobne večeri bila je proslava Biljaninog 30. rođendana, a goste je bukvalno s poklonima policija vraćala od zgrade, jer nisu znali da se dogodilo ubistvo. Ljudi su zbunjeno odlazili, dok su posmatrali brojna policijska vozila.

Biljanin ubica osuđen na 12 godina zatvora

Siniša Radovančev je u Višem sudu u Pančevu osuđen na 12 odina zatvora. Tokom suđenja se branio da je to uradio „jer mu je pao na mrak oči“ kada mu je, kako on tvrdi, Biljana rekla posle svađe: „Pi*ko jedna, ni dete nije tvoje.“ Otac pokojne Biljane je teško podneo presudu, a posle izricanja presude je rekao za medije da je sve to mučno za njega i da je kazna mala za ono što je učinio.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike