Sekirom pobio celu porodicu: Podignuta optužnica protiv Miloša Ilića (20)

30.11.2020

13:57 >> 19:18

0

Mladić se tereti da je 10. maja ove godine na spavanju ubio oca Predraga (45), maćehu Danijelu (43) i sestre Ani i Saru. Inače, sestra Ana je bila u osmom me

Sekirom pobio celu porodicu: Podignuta optužnica protiv Miloša Ilića (20)
Copyright Miloš Ilić Facebook/Printscreen

Više javno tužilaštvo u Leskovcu podiglo je optužnicu protiv Miloša Ilića (20), zbog sumnje da je 10. maja sekirom ubio na spavanju oca, maćehu i dve sestre, stare svega 18 i 5 godina!

U iznajmljenoj kući u centru Leskovca mladić je ubio oca Predraga (45), maćehu Danijelu (43) i sestre Ani i Saru. Inače, sestra Ana je bila u osmom mesecu trudnoće.

Tragediju je izbegao njegov maloletni brat pošto ne živi sa porodicom u ovoj kući.

Pročitajte još:Beko u izolaciji, nije došao na suđenje: Zdravkoviću smeta nanogvica, a Adrovčevoj i dalje ništa nije jasno

Kako saznajemo, Miloš se tereti za krivično delo teško ubistvo za šta mu preti kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Masakru je navodno prethodila svađa oko novca. Posle višestrukog ubistva u Leskovcu u kojem je stradala cela porodica, Centar za socijalni rad iz tog grada dostavio je nadležnom ministarstvu izveštaj u kojem se navodi da im nikada nije bilo prijavljeno nasilje u ovoj porodici. Oni su, inače, svi bili korisnici socijalne pomoći i živeli su u bedi, prema rečima komšija,  a navodno su često menjali mesta stanovanja jer nisu plaćali kirije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike