Monstrum iz Koceljeve osuđen, otac žrtve poručuje: Moja Violeta je umirala šest minuta u najvećim mukama, neka oseti patnju!

02.02.2021

19:30

0

Dušan Petronijević (36) iz Koceljeve osuđen je na 40 godina zatvora, zbog svirepog ubistva bivše devojke Violete Jošić, koja je imala samo 19 godina

Monstrum iz Koceljeve osuđen, otac žrtve poručuje: Moja Violeta je umirala šest minuta u najvećim mukama, neka oseti patnju!
Copyright Dušan i Violeta foto: Printscreen/facebook

Dušan Petronijević (36) iz Koceljeve, koji je bivšu devojku Violetu Jošić (19) na smrti zbo čak 39. puta u njenoj kući pre dve godine, osuđen je juče na 40 godina zatvora! Violetin otac Dragiša kaže za 24sedam da je monstrum zaslužio smrtnu kaznu, ali da se nada da će s ovom presudom makar malo da propati, s obzirom da je njegova ćerka, kako kaže, skoro šest minuta umirala u najvećim mukama, a bila je samo dete!

Tragedija se dogodila 13. oktobra 2019. u selu Batalage, nakon što su Violeta i Dušan raskinuli vezu. Kako smo ranije saznali, Dušan je sačekao nesrećnu Violetu kod njene kuće, kada se vraćala iz treće smene na poslu, tražeći da se pomire. Ušli su u kuću, a zatim ju je izbo čak 39 puta. Od toga 29 uboda je imala po vratu, glavi i leđima. Dušan Petronijević je osuđen za krivično delo teško ubistvo na svirep i podmukao način.

Printscreen/Facebook/Violeta Jošić

– Presuda je maksimalna, znači više od toga po zakonu ne može, mada bi trebalo da se osudi na smrtnu kaznu i na doživotnu robiju. Međutm, ni to meni ne pomaže ništa ali opet makar neka se i taj zločinac ispati, kao i ona što se patila! Ona je imala mnogo patnje i bola… Umirala je sigurno pet- šest minuta u teškim bolovima, mukama i duševnoj patnji! To je teško opisati! Možda je ona bila živa i u mojim rukama, dok sam je nosio do kola. Dušan je išao za mnom sa nožem. Moja nevenčana supruga i ja smo nosili Violetu, a on je išao za nama – navodi Dragiša i dodaje:

-Dušan je i u autu bio iza mene sa nožem. Jednom rukom sam vozio, drugom sam držao nju, moja nevenčana supruga je držala otpozadi, znači to je neopisivo…- kaže neutešni otac.

Prema rečima Violetinog tate, Dušan Petronijević je bio na suđenju jednako hladnokrvan kao i kada je počinio zverstvo.

Violeta Jošic sa ocem Dragišom foto: Printscreen/Facebook/Violeta Josic

-Suđenje nije bilo javno, to je sve trebala televizija da snima da se vidi kako se on ponašao. Ponašao se kao da je došao na neku slavu! Ništa ne reaguje, sagnuo glavu, sedi i ćuti… Šta god da je upitan njegov branilac odgovara umesto njega, on samo sedi i ćuti.  Tako se ponašao i kad se izricala presuda… nije ništa reagovao, verovatno je i očekivao to, bio je hladnokrvan! Takav je bio i kad je počinio zločin. Posle ubistva je imao sve moguće preglede, a zamislite pritisak mu je bio 130 sa 80, sve najnormalnije, a ubio dete. Kad neko zakolje prase pa ima nekakvu reakciju, a on  ništa.  Znači da je monstruozni zločinac. Kada se dogodila tragedija još u kući ja sam ga molio da zove Hitnu pomoć da dođu po nju, a on mi je rekao : “Nema potrebe, ja znam gde bodem”. Sudija je i to pročitala prilikom izricanja presude, a on čak ni na to nije reagovao – zaključuje Dragiša, otac Violete Jošić.

 

Pročitajte još:

 

Podsetimo, kobnog dana Dušan je sačekao Violetu, a zatim su otišli u sobu na sprat. Odmah s vrata je počeo nasumično da ubada nožem nesrećnu Violetu. Njena maćeha i otac su dotrčali u sobu i hitno je odvezli u ambulantu, međutim, lekari su mogli samo da konstatuju njenu smrt. Čak je i Dušan bio u vozilu sa njima ne ispuštajući nož iz ruku. Kada su stigli do ambulante, najmirnije je izašao iz vozila i otišao kući.

Violeta je sa Dušanom bila u vezi oko godinu i po dana, a zatim su nekoliko dana pre zločina raskinuli.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Violetina baka oslepela posle tragedije

Otac nesrećne devojke kaže da od kako se dogodila tragedija svi u porodici teško žive.

-Naše rane nikada neće zarasti, eto živimo nekako… Tiho pričam jer je u kući moja majka, ona je slepa. Izgubila je vid kad se dogodila tragedija, a nije htela da ide kod lekara. Moramo nekako da živimo, da se nastavi .. – priča neutešni otac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike