Ronioci stigli na Tamiški kej, majka nestalog dečaka očajna: Izgleda da je uradio ono najgore... (FOTO + VIDEO)

03.02.2021

15:41 >> 15:48

0

Autor: E. H.

Ronioci stigli na Tamiški kej, majka nestalog dečaka očajna: Izgleda da je uradio ono najgore... (FOTO + VIDEO)
Copyright 24sedam/Printscreen

Policija se svim snagama uključila u potragu za petnaestogodišnjakom Draganom Drljićem iz Pančeva, koji je juče nestao. Patrole obilaze sva mesta na kojima se dečak kretao, a na Tamiški kej, gde je poslednji put viđen, stigli su i ronioci koji će pretraživati reku.

Dragan je raskinuo sa devojkom i to ga je veoma pogodilo. Njoj i najboljoj drugarici ostavio je oproštajno pismo i poklone – devojci privezak anđela, a drugarici svoje omiljene stripove.

Kada je shvatila da joj je sin nestao neutešna majka je na banderu pored koje je pronađen njegov bicikl zalepila potresnu poruku u nadi da će joj se sin javiti.

– Bicikl je kod mene. Ako dođeš, idi do Joce ili me zovi. Šta god da je, mama te voli, pomoći ću ti, molim te – napisala je Danijela Drljić.

24sedam

Ona je ceo dan provela na klupi na Tamiškom keju, nadajući se da će se Dragan odnekud pojaviti.

– Ostavio je pismo bivšoj devojci koje je danas došlo da nas. Rekao joj je da ga otvori posle 4 sata, to je bilo juče. U tom pismu, koliko sam razumela inspektore i sve, on nije imao smisao života i, eto… Izgeda je uradio ono najgore – rekla je novinarima majka dečaka.

Pročitajte još

Ronioci su se na keju pojavili oko 15 časova. Skoncentrisali su se na deo ispod mosta. Na Keju se okupio i veći broj ljudi koji posmatraju potragu za dečakom i pokušavaju da uteše njegovu majku.

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike