Pored Velje Nevolje priveden i bivši šef obezbeđenja "Tilta": Njemu se već sudi zbog brutalnog ubistva

04.02.2021

12:15 >> 13:41

0

Autor: E. H.

Među uhapšenima i Milovan Tadić koji se tereti da je u decembru 2015. pretukao Slobodana Vukića koji je na Božić 2016. preminuo

Pored Velje Nevolje priveden i bivši šef obezbeđenja "Tilta": Njemu se već sudi zbog brutalnog ubistva
Copyright Slobodan Vukić ubijen ispred kluba "Tilt" Foto: Printscreen/ATA Images

Među 16 osoba koje se sumnjiče da su članovi organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, nalazi se i Milovan Tadić, bivši šef obezbeđenja kluba “Tilt”, piše Blic. Tadiću se inače i dalje sudi da je kao šef obezbeđenja nasmrt pretukao Slobodana Vukića.

Sukob u beogradskom noćnom klubu “Tilt” dogodilo se u decembru 2015. godina, kada je ubijeni Slobodan izašao u provod sa svojim prijateljima. Oko tri ujutru je slučajno oborio čaše na šanku i obezbeđenje ga je izbacilo napolje. Dok su ga držali i vukli, udarali su ga po glavi.

ATA Images

Kad su ga izbacili, Slobodan se vratio na ulaz i vikao: “Ko me je udarao?” Tada je izašao Milovan Tadić i šutnuo ga nogom u stomak. Slobodan je posle prevezen u Urgentni centar gde je utvrđeno da mu je pukla slezina i oštećena jetra. Pao je u komu iz koje se više nije budio. Preminuo uveče na Božić 7. januara 2016. godine.

Pročitajte još

Slobodanovi roditelji Milosav i Mirjana Vukić dolaze na svako ročište, koje se poslednjih nekoliko puta odlaže zbog veštačenja.

– Mučno nam je i teško, sina povratiti ne možemo, ali se nadamo pravdi. Svaki dan nam je kao i prvi posle njegove smrti. Vreme prolazi, ali naša bol se ne umanjuje. Često pomislim da nećemo ni dočekati presudu. Sa njegovim gubitkom smo nekako izgubili i smisao života, pa se pitamo i kako dalje. Teško nam je da se sa svim tim pomirimo – kazao je za beogradske medije Slobodanov otac ranije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike