Žandarmerija češlja još jedan štek Velje Nevolje: Policija pretražuje vikendicu u Ritopeku u potrazi za dokazima brutalnih zločina

06.02.2021

13:02 >> 16:37

0

Autor: E. H.

Žandarmerija češlja još jedan štek Velje Nevolje: Policija pretražuje vikendicu u Ritopeku u potrazi za dokazima brutalnih zločina
Copyright Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Još jedan štek Veljka Belivuka pronađen je u Ritopeku.  Pripadnici Žandarmerije sa dugim cevima okupirali su ovo naselje.

Komšije kažu da je vlasnik kuće nju prodao pre nekoliko godina i da ne znaju ko sada tu živi, a kažu i da je policija na ovom mestu već tri dana zaredom.

Sumnja se da su u toj vikendici izvršeni neki zločini. Policija je tamo navodno pronašla tragove krvi i spaljivanja, kao i još dokaza koji upućuju na to da su štekovi pripadali okrutnoj ekipi Veljka Belivuka.

Podsetimo, policija i BIA pronašli su štek u kojem su se okupljali pripadnici ove kriminalne grupe na stadionu Partizan. Prilikom upada policija je unutra zatekla 15 osoba.

Policajci sa obučenim psima tragačima pregledali su sve prostorije, a nakon hapšenja na stadion Partizana, s lisicama na rukama, sproveden je i Velja Nevolja. On je sa policajcima obilazio prostorije, najverovatnije kako bi im otkrio sve svoje štekove, a potom je smešten u maricu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike