Podnosio “raport” Velji Nevolji i pričao o nestalom Ljepoji: Uhapšen Nišlija Marko Andrić Kuzman!

10.02.2021

13:01 >> 13:10

0

Kuzman se tereti krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i opojnih droga, a pošto je i ranije osuđivan, njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određe

Podnosio “raport” Velji Nevolji i pričao o nestalom Ljepoji: Uhapšen Nišlija Marko Andrić Kuzman!
Copyright Foto: mup. gov.rs

Nišlija Marko Andrić zvani Kuzman, za kojeg se sumnja da je povezan sa ekipom Velje Nevolje i nestankom njihove žrtve Milana Ljepoje, uhapšen je i određen mu je pritvor!

Kako saznajemo, reč je o muškarcu čiji se glas čuje na snimcima razgovora na kojima priča o Milanu Ljepoji i podnosi “raport” Velji Nevolji.

Kuzman se tereti krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i opojnih droga, a pošto je i ranije osuđivan, njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Podsetimo, ekipa emisije “Hit Tvit” došla je u posed razgovora u kom jedan od pripadnika kriminalne grupe, Marko Andrić Kuzman, čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog telefona.

Pročitajte još:

Materijal koji je bio prikazan, otkrio je razgovor u kojem se mogu čuti planovi za ubistvo Milana Ljepoje, kojem se od decembra meseca prošle godine, izgubio svaki trag.

-Moram da ti prenesem, da budeš upoznat. Ona s*sa Mance iz Ništa, jel ga viđaš? On je glavni kao Pink Panter, jel ga znaš? Ja kažem: “A, ne viđam ga”. Neću da širim brate bez brige, samo što pre da pucam.

Ja kažem: “Neću da širim bez brige, brate, samo reci šta treba, tu sam”. Dobro, pošto se raspituje za tebe, došao je na genijalnu ideju da će on da bude glavni u Nišu i okuplja neke momke pi*ketine. I jedan od tih pi*ki mi je preneo da se raspituje za tebe, da vi držite dole Niš, ali da ste sve najgore i da će da vas reši i onda on preuzima grad – čuje se u snimku.

Potom su Belivuk i Andrić, nastavili:

-Pa da vidimo šta ćemo s njim, gde da ga oderemo, pa neka skuplja koga hoće, ali na onom svetu. I ja mu kažem: “Vidi, ovako ja ne znam, ni on kako izgleda, ali povezan je sa Crnogorcima, nema s čime drugo.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike