Novo otkriće u Veljinoj “vikendici smrti”: Pronađeni sef, novac i ključevi od “štekova”!

10.02.2021

13:35 >> 16:12

0

Pronađeni je i pištolj koji su sklonili policajci iz Belivukovog stana u Humskoj nadomak stadiona Partizana

Novo otkriće u Veljinoj “vikendici smrti”: Pronađeni sef, novac i ključevi od “štekova”!
Copyright Vikendica foto: 24sedam.rs

U “kući strave” u Ritopeku, u kojoj su po dosadašnjim operativnim podacima Veljko Belivuk i Marko Miljković ubili Milana Ljepoju, pronađen je sef.  Kako se saznaje, u sefu je bilo nekoliko desetina hiljada evra, ali i svežanj od petnaestak ključeva.

Vikendica u Ritopeku, jedan od štekova kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića, nadzirana je od kraja novembra prošle godine.

Foto: Printskrin/Jutjub TV Pink

Osim materijalnih dokaza – tragova krvi, higijenskog sredstva za čišćenje, dela u dvorištu gde je zapaljena zemlja, operativci su u ovoj kući pronašli i sef. Posebnu pažnju po otvaranju sefa izazvao je veliki svežanj ključeva za koje još nije poznato od čega su i šta se nalazi iza vrata koja oni otključavaju. Sudeći po tome da je svežanj čuvan u zaključanom sefu, ima zasigurno veliku važnost za šefove grupe – Velju Nevolju i Miljkovića.

Pročitajte još:

Kako se sumnja, ključevi su od različitih kuća, vikendica i štekova koje je ova kriminalna grupa koristila. Ključevi su, kako saznajemo, obični i nijedan od pronađenih nije posebno pravljen za neku specijalnu bravu.

U “kući strave” u Ritopeku pronađeno je i oružje: pištolj i specijalne cevi za snajper. Kako saznajemo, pronađeni pištolj je posebno bitan u istrazi protiv kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića. Prema nezvaničnim navodima, reč je o pištolju koji je su sklonili policajci iz Belivukovog stana u Humskoj nadomak stadiona Partizana.

Policajci su sinoć saslušani.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike