Uhapšeni "škaljarac"na Jahorini sestrić Gorana Radomana: Njegovim ubistvom počeo je rat do istrebljenja između klanova!

11.02.2021

11:17 >> 11:49

0

Radoman je ubijen u februaru 2015. kada je izrešetan sa čak 25 metaka iz heklera u podzemnoj garaži u Beogradu

Uhapšeni "škaljarac"na Jahorini sestrić Gorana Radomana: Njegovim ubistvom počeo je rat do istrebljenja između klanova!
Copyright Goran Radoman izrešetan na Novom Beogradu Foto: Printscreen

Boban Sjekloća je jedan od trojice škaljaraca koji su noćas uhapšeni na Jahorini u Republici Srpskoj. Sjekloća je navodno sestrić Gorana Radomana (37), sa čijim ubistvom je započeo nemilosrdni rat do istrebljenja između škaljarskog i kavačkog klana.

Radoman je ubijen u februaru 2015. kada je izrešetan sa čak 25 metaka iz heklera u podzemnoj garaži u Beogradu. Nadzorne kamere nisu usnimile trenutak kada Radoman parkira svoj blindirani BMV podgoričkih tablica, a napadač mu se neprimetno približava, jer je kako se veruje, likvidator pomerio sve kamere “uvis”.

Goran Radoman izrešetan na Novom Beogradu Foto: Printscreen Youtube

Žrtvu je sačekao ispred lifta, a zatim je ispalio desetine hitaca u njega. Telo Gorana Radomana pronašao je jedan od stanara pola sata posle ponoći.

Kako smo ranije pisali, njega su pratile mnoge službe zbog sumnje da je krijumčario kokain iz Južne Amerike u Evropu, međutim, presudila mu je upravo droga iz Španije.

U gradu Valensija krajem 2014. nestalo je 300 kilograma kokaina iz stana, a crnogorski kriminalci su upravo Radomana označili kao odgovornog za nestanak droge. Posle nekoliko meseci dešava se njegovo ubistvo, kada počinje rat.

Jedinstveni kotorski klan se deli na kavački i škaljarski klan, a u ratu i s jedne i druge strane izgubljeni su mnogi životi. Ubijeno je više od 40 pripadnika oba klana.

Počinilac njegovog ubistva nikada nije identifikovan i pronađen. Sumnja se da se osobe koje stoje iza njegovog ubistva kriju u Španiju.

Pročitajte još:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike