Drama u sudu: Ikonopisac optužen za ubistvo starice pokušao da se ubije!

12.02.2021

09:39 >> 15:07

0

Ubistvo starice dogodilo se 31. avgusta 2019. godine u njenom stanu na Bulevaru Zorana Đinđića

Drama u sudu: Ikonopisac optužen za ubistvo starice pokušao da se ubije!
Copyright Vladan Grahovac Facebook

Vladan Grahovac (27) iz Raške, ikonopisac koji je optužen za ubistvo Nišlijke Jelice Tartarovski (82) pokušao je da se ubije danas po izlasku iz sudnice.

Grahovac se zaleteo iz sudnice i hteo da skoči sa gelendera trećeg sprata unutar zgrade suda, ali su ga policajci zadržali.

Inače, danas je u Nišu održao završno suđenje. Veštak sudske medicine, koji je radio obdukciju pokojne Jelice, izjasnio se o njenim povredama. Kako je pokazao izveštaj, Jelica je bila mučena satima, a Grahovac joj je nanosio povrede čekićem i nožem, prenose Novosti.

Podsećanja radi, ubistvo starice dogodilo se 31. avgusta 2019. godine u njenom stanu na Bulevaru Zorana Đinđića. Grahovac se tereti da je Jelicu, koju je poznavao jer je u njenoj zgradi stanovao izvesno vreme dok je studirao u Nišu, izmasakrirao a zatim joj ukrao 760 evra.

Na suđenju je zločin priznao i izrazio kajanje, ali je isticao da ima psihičkih problema od detinjstva koji su posledica seksualnog napada porodičnog prijatelja, a zatim fizičkog i psihičkog nasilja koje je doživljavao od oca.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike