Novi detalji ubistva u Kragujevcu: Nikola likvidiran na trotoaru, policija traga za napadačem

13.02.2021

16:55

0

Autor: M.Vu

Pripadnici policije intenzivno tragaju za ubicom Nikole Z. (37), zvanog Zeka, koji je sinoć ubijen na trotoaru u Glavnoj ulici u Kragujevcu

Novi detalji ubistva u Kragujevcu: Nikola likvidiran na trotoaru, policija traga za napadačem
Printscreen/Facebook

Pripadnici policije intenzivno tragaju za ubicom Nikole Z. (37), zvanog Zeka, koji je sinoć ubijen na trotoaru u Glavnoj ulici u Kragujevcu.

Nesretni čovek ubijen je na samo desetak metara od Vile Jelena, čiji je vlasnik bio i gde je izdavao sobe za prenoćište.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubica mu je najverovatnije prišao nekoliko trenutaka nakon što je izašao iz Vile Jelena i u njega ispalio više hitaca. Pretpostavlja se da je ubica imao i pomagače, jer je nakon zločina pobegao prema susednoj uličici gde ga je čekao automobil, pišu “Novosti”.

Zločin se dogodio oko 21 sat, a u tom trenutku bilo je i prolaznika na ulici. Tu su se mogle čuti različite verzije samog zločina. Po jednoj – na čoveka je pucano iz vozila u pokretu, drugoj da ga je ubica čekao prikriven u prolazu zgrade koja je odmah pored Vile Jelena. Osim da intenzivno rade na rasvetljavanju ovog zločina u policiji nisu mogli zasad da govore o drugim detaljima.

Kolima Hitne pomoći Nikola Z. je prevezen u Urgentni centar, ali je izdahnuo od zadobijenih povreda. Više tužilaštvo naložilo je obdukciju i pokrenulo istragu o ovom zločinu.

Pročitajte još:

Uviđaj je trajao do kasno u noć. Krim tehničari su pretraživali svaki detalj na mestu zločina, pronađene su i čaure. Takođe, očekuje se da bi neki trag mogle dati i nadzorne kamere postavljene na objektima u ovoj ulici i koje policija pregleda. Kako nezvanično saznajemo, kragujevačkim inspektorima prošle noći u pomoć su došle i kolege iz Beograda.

Nastradali Nikola Z. važio je za žestokog momka, bio je u sukobu sa zakonom. Tokom 2009. godine uhapšen je jer je pucao je u suvlasnika jedne menjačnice u Kragujevcu, a pominje se da je bio umešan i u druge sumnjive poslove.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti