Godišnjica ubistva Dejana Milačića Džina (35): Bio je zaljubljen u Anu Nikolić, a u toku napada je "bežao" sa deset metaka u glavi!

16.02.2021

07:00 >> 21:08

0

Cetinjanin Dejan Milačić zvani Džin je brutalno likvidiran 16. februara 2013. ispred stana u Mirijevu. Bio je lični telohranitelj pevačice Ane Nikolić i A

Godišnjica ubistva Dejana Milačića Džina (35): Bio je zaljubljen u Anu Nikolić, a u toku napada je "bežao" sa deset metaka u glavi!
Copyright Stefan Tomašević/ATAImages

Cetinjanin Dejan Milačić zvani Džin (35), lični telohranitelj pevačice Ane Nikolić i Aleksandre Ivanović, supruge Milorada Ulemeka Legije, kao i svake večeri, dolazio je u svoj stan u Mirijevu automobilom i uprakiravao ga do same kapije. Dok je izlazio iz vozila, nepoznata osoba je iskočila iz žbuna i sasula u njega rafal metaka, a uprkos teškom ranjavanju, on je puzao desetak metara ka ulazu stana, a zatim izdahnuo.

Dejan Milačić zvani Džin je brutalno likvidiran 16. februara 2013. u beogradskom naselju Mirijevo. Njegovo ubistvo je isplanirano do tančina, o čemu govori podatak da je napadač satima čekao u žbunju da se „meta“ pojavi. Prema rečima poznanika, bio je izuzetno krupan i jak, a to dokazuje i scena u kojoj, iako mu je desetak metaka ispaljeno u glavu i vrat, on puzi i dolazi gotovo do samog ulaza u stan kako bi se spasao.

Napadač je Džinu prišao s leđa, a kako smo ranije saznali, samo u potiljak mu je ispaljeno pet metaka. U njega je sasut ceo okvir vatrenog oružja.

Njegov napadač i naručilac napada ni dan-danas nisu pronađeni. Spekuliše se o motivima njegovog ubistva. Dok neki pominju njegov sukob u Crnoj Gori i da je reč o klasičnoj osveti, mediji godinama spekulišu da je njegovoj smrti kumovala tuča u toku nastupa Ane Nikolić, čiji je bio lični telohranitelj.

ATAImages/ Antonio Ahel

Navodilo se da se ispituje mogućnost da je motiv ovog ubistva sukob na jednom beogradskom splavu, tokom novogodišnje proslave na kojoj je pevala Nikolićeva. Njen nastup je prekinut zbog tuče, jer je Milačić navodno metalnim šipkama napao obezbeđenje splava, smatrajući da „ne poštuju dovoljno Anu Nikolić“. Kolale su priče da je u nju bio potajno zaljubljen, iako je imao suprugu i dobio sina neposredno pred likvidaciju. Radio je i kao obezbeđenje u jednom prestoničkom klubu.

– Užasna je tragedija to što se dogodilo. Saosećam sa njegovom porodicom i bližnjima. Moje duboko saučešće – rekla je tada pevačica za medije.

Pročitajte još:

Da njegova likvidacija nije prvi napad na njega, svedoči i jedan od njegovih ranijih statusa na društvenoj mreži „ Fejsbuk“.

– Niko mi ništa ne može, pa puca u mene iz pištolja, jer sam čudovište na snagu. Redovne treninge rvanja obavljam u Beogradu – glasio je njegov status.

Takođe se pominjao i njegov sukob sa jednom navijačkom grupom Crvene zvezde s Novog Beograda.

Zbog ubistva je tada u svojstvu svedoka svoj iskaz dala i pevačica Ana Nikolić, koja je rekla da ne zna ništa o razlozima njegovog ubistva i da je s pokojnim Milačićem bila u korektnim odnosima i da ju je on čuvao.

Milačić u Srbiji nije imao krivični dosije, a u Crnoj Gori, odakle je rodom, privođen je zbog posedovanja oružja. U martu 2012, nakon kraće svađe, hicem iz pištolja je lakše ranio prijatelja iz detinjstva Milana Beladu, kog je policija uputila u bolnicu nakon okršaja. Međutim, on se nije pojavio u bolnici, niti se vratio kući. Nije se pridružio krivičnom gonjenju Milačića.

Slučaj njegovog ubistva i posle osam godina nije rešen.

Džin sahranjen na isti dan kad i tašta!

Dejan Milačić je sahranjen na Cetinju, na isti dan kad i njegova tašta. Samo nekoliko dana posle njegovog ubistva, na Cetinju je umrla njegova tašta, posle duge i teške bolesti. U trenutku njegovog ubistva, supruga je bila u Crnoj Gori, uz majku. U svega nekoliko dana zadesile su je dve tragedije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike