Tuga do neba: Telo Jovana (18) iz Niša pronašao kućni prijatelj?

21.02.2021

12:52

0

Na mestu tragedije u ulici Branka Krsmanovića jutros, oko 9. 30 sati, u Nišu prronađeni su njegov novčanik i mobilni telefon

Tuga do neba: Telo Jovana (18) iz Niša pronašao kućni prijatelj?
Copyright Facebook printscreen

Telo Jovana Veselinovića (18), tinejdžera koji je misteriozno nestao 17. februara u Nišu, pronađeno je jutros u nezršenoj zgradi. Prema nezvaničnim informacijama, njegovo telo je pronašao porodični prijatelj.

Na mestu tragedije u ulici Branka Krsmanovića jutros oko 9. 30 sati u Nišu prronađeni su njegov novčanik i mobilni telefon.

Telo nesrećnog mladića je pronađeno na gradilištu, a prema saznanjima, pronašao ga je porodični prijatelj, prenose mediji.

Jovan Veselinović je nestao u sredu uveče, 17. februara oko 23 sata, u niškom naselju Duvanište, kada se rastao sa drugovima u centru Niša. Njegov telefon bio je dostupan do četiri sata ujutru do kad ga je majka neprekidno zvala. Poslednji put je lociran u Bulevar Nemanjića, a onda je ugašen.

Pročitajte još:

U Nišu je danima trajala potraga za nestalim tinejdžerom, a porodica je apelovala na sve koji ga vide ili znaju nešto o njemu da odmah prijave policiji. Potraga za Jovanom ušla je u peti dan kada je nažalost pronađeno telo unutar zgrade u izgradnji.

Podsetimo, poslednji put nestali mladić je koristio telefon te večeri oko 23 časa, nedugo nakon što je otpratio drugaricu do zgrade u kojoj ona živi, nedaleko od TC Zona 1, a on nastavio sam. On je pozvao jednog od drugova sa kojima je bio te večeri zajedno i sa kojim se vraćao kući, ali se nisu čuli jer pozvani mladić nije odgovorio na poziv. Nakon toga, nezvanično se saznaje, niti je više ikoga pozivao, niti se više ikome javljao.

Jovan je te večeri sa društvom bio kod jednog druga u Cvijićevoj ulici gde su igrali video igre. Sa dvojicom drugova i drugaricom pošao je ka kući. Ništa nije ukazivalo na to da će dogoditi nešto neočekivano.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike