Novi detalji stravičnog napada u Kruševcu: U travi je ostao nož, tragovi krvi svuda na trotoaru, čovek se bori za život

23.02.2021

16:58 >> 17:29

0

Sve se odigralo baš brzo. S.V. je imao dovoljno snage da potraži pomoć u stomatološkoj ordinaciji na ćošku, a do bolnice ga je prebacio komšija

Novi detalji stravičnog napada u Kruševcu: U travi je ostao nož, tragovi krvi svuda na trotoaru, čovek se bori za život
Copyright Stefan Tomašević/ATAImages, ilustracija

– S.V. je parkirao auto tu skoro na uglu Takovske i Šumatovačke ulice, dok je N.J. u tom trenutku prolazio peške. Počeli su da se svađaju oko tog parking mesta, pa da se koškaju, fizički, a onda je N.J. izvadio nož “lepezu”, i posekao vrat S. V, posle čega je krv šikljala na sve strane, bilo je užasno – svedoče za “Novosti” stanari Šumatovačke ulice gde je oko 15,30 došlo do krvave svađe između dvojice Kruševljana.

Sve se odigralo baš brzo. S.V. je imao dovoljno snage da potraži pomoć u stomatološkoj ordinaciji na ćošku, a do bolnice ga je prebacio komšija.

Sagovornici navode da je krvi bilo dosta, da mu je rana tamponirana i da je tako u vrlo teškom stanju, sa verovatno presečenom vratnom arterijom u kolima prevežen do Odeljenja hirurgije.

Pročitajte još:

– Niko ne može da veruje šta se dogodilo, pa to je svađa ni iz čega, da čovek tako strada zbog jednog običnog parkiranja – svedoče sagovornici.

Počinilac N. je uhapšen odmah po pokušaju ubistva, kako se u ovom trenutku kvalifikuje krivično delo. Na licu mesta je zamenik javnog tužioca, u toku je uviđaj. Istragu vrši Više javno tužilaštvo. Policija obezbeđuje ceo potez oko raskrsnice, a Takovska ulica je zatvorena za saobraćaj.

U travi je ostao nož, tragovi krvi svuda su na trotoaru, čije slike takođe donosimo sa mesta gde se odigrala tragedija. Prema poslednjim informacijama S.V. je u operacionoj sali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike