Policija pronašla "ševrolet" za kojim je tragala: Vozač uhapšen zbog falsifikovanja, a onda su mu u stanu našli još nešto (FOTO)

25.02.2021

07:22

0

Policijski službenici su u Manakijevoj ulici na Čukarici zaustavili automobil marke ševrolet sa nepripadajućim tablicama, za kojim je bila raspisana potraga

Policija pronašla "ševrolet" za kojim je tragala: Vozač uhapšen zbog falsifikovanja, a onda su mu u stanu našli još nešto (FOTO)
Copyright Ivica odveden sa lisicama na rukama Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu efikasnom akcijom otkrili su ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsili G. R. (1976) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici su u Manakijevoj ulici na Čukarici zaustavili automobil marke “ševrolet” sa nepripadajućim tablicama, za kojim je bila raspisana potraga.

Automobilom je upravljao osumnjičeni koji je potom uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

MUP Srbije

Pretresom kuće i ostalih prostorija koje koristi G. R. policija je pronašla ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i zaplenila oko 90 saksija sa stabljikama indijske konoplje.

MUP Srbije

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike