Pijan i drogiran pokosio muškarca na pešačkom prelazu: Određen pritvor bahatom vozaču u Beogradu

04.03.2021

11:09

0

Autor: J.B.O.

Pešak je s teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar

Pijan i drogiran pokosio muškarca na pešačkom prelazu: Određen pritvor bahatom vozaču u Beogradu
Copyright Foto: Profimedia

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu odredili su zadržavanje Č.L. (40) koji je, kako se sumnja, upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci izazvao saobraćajnu nezgodu u Novom Beogradu u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Osumnjičeni je sinoć oko 20.20 časova u Bulevaru Mihajla Pupina automobilom marke “folksvagen“ naleteo na pedesetjednogodišnjeg muškarca koji je prelazio ulicu na pešačkom prelazu.

Pešak je s teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar.

Daljom istragom utvrđeno je da je vozač “folksvagena” imao 1,07 promila alkohola u organizmu, kao i da je pozitivan na kokain.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policijski službenici su iste večeri oko 23.10 časova na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca, zaustavili dvadesetjednogodišnjeg muškarca koji je automobilom marke “sitroen“ upravljao brzinom od 156,8 kilometara na čas, na mestu gde je dozvoljena brzina 100 kilometara na čas.

Pročitajte još:

Proverom je utvrđeno da dvadesetjednogodišnjak nije imao vozačku dozvolu, kao i da je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, nakon čega je zadržan u službenim prostorijama policije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike