Oporavlja se dečak rođen u poljskom WC-u, otac tvrdi: Majka nije ni znala da je trudna

29.12.2020

10:28 >> 10:33

0

Autor: E. H.

Danijela nije bacila naše dete u poljski toalet, ona se tamo porodila, kaže Nenad Baukov.

Oporavlja se dečak rođen u poljskom WC-u, otac tvrdi: Majka nije ni znala da je trudna
Copyright Foto: Profimedia

Dečak kojeg je majka Danijela B. (28) u ponedeljak rodila u poljskom klozetu kod svoje kuće u Mokrinu kod Kikinde nalazi se na lečenju na Klinici za pedijatriju u Novom Sadu i u stabilnom je stanju.

Kako je za “Novosti” izjavila upravnica ove klinike prof. dr Vesna Stojanović, novorođenče nema teške telesne povrede.

– Beba nije životno ugrožena, trenutno je u stabilnom stanju, nema teške telesne povrede i sada se nalazi na terapiji i oporavku. Novorođenče je kod nas stiglo pothlađeno, a sada je dobro. Inače, reč je o krupnoj bebi težine oko 4,8 kilograma – izjavila je za “Novosti” prof. dr Stojanović.

Pročitajte još:

Tek rođeni dečak na Kliniku za pedijatriju u Novom Sadu stigao je iz Opšte bolnice u Kikindi, nekoliko sati nakon rođena. Majka ga je rodila u poljskom klozetu. Majka i dete ubrzo su kolima saniteta prebačeni u Opštu bolnicu u Kikindi. Kada su stigli u kikindsku bolnicu porodilja je još imala posteljicu u sebi.

Prema rečima supruga porodilje Nenada Baukova (38), ona nije ni znala da je trudna, jer je krupna žena i dete je “nosila visoko”.

Pročitajte još

On kaže da se umoran vratio s posla iz treće smene, te da su ga iz sna probulili jauci njegove tašte.

– Sve se desilo oko 9 ujutru, vikala je da je dete upalo u poljski toalet i da se tamo Danijela porodila – nastavio je Baukov svoju priču, dodajući da je on izvukao bebu iz toaleta.

– Detetu je puka pupčana vrpca, jer je moja supruga držala bebu za nju pokušavajući da je izvuče iz toaleta. Uspeo sam da izvučem dete i odmah smo pozvali Hitnu pomoć – rekao je za Informer Nenad Baukov.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike