Od bande Velje Nevolje oduzeta 44 kodirana telefona: Novi zastrašujući detalji istrage protiv Belivuka

07.03.2021

14:25 >> 14:29

0

Autor: E. H.

Svrha monstruoznih snimaka i fotografija koje su pripadnici klana razmenjivali između sebe i slali protivnicima bila je zastrašivanje, rekao je ministar

Od bande Velje Nevolje oduzeta 44 kodirana telefona: Novi zastrašujući detalji istrage protiv Belivuka
Copyright 24sedam

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin  izjavio je danas da su od pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka oduzeta 44 telefona, koji su dekodirani i u kojima su nađeni brojni dokazi krivičnih dela. Za neke zločine se znalo da su ih oni počinili, a za neke je tek otkriveno da su njihovo delo.

Printscreen/RTS

Prema njegovim rečima, svrha monstruoznih snimaka i fotografija koje su pripadnici klana razmenjivali između sebe i slali protivnicima bila je zastrašivanje.

– Vrh mafije je stradao, a stradaće i ulični prodavci – istakao je ministar Vulin, a saopštio MUP.

Pročitajte još

On je dodao da postoje oni koji već pokušavaju da preduzmu tržište, teritoriju i mrežu klana Belivuk-Miljković sa kojima će se država na isti način obračunati.

Foto: Wikipedia

Upitan o toku istrage vezane za ubistvo beogradskog advokata Dragoslava Ognjanovića, ministar je naveo da policija pažljivo istražuje svako krivično delo koje nije rasvetljeno i da su svi predmet istrage kao da su se desila danas.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike